من 3تا دامنه تو این سایت داشتم حالا ظاهرا" کلا" اکانت ها رو بستن و میگن واسه نماینده هاست معلوم نیست تکلیف ما چیه
من 3تا دامنه تو این سایت داشتم حالا ظاهرا" کلا" اکانت ها رو بستن و میگن واسه نماینده هاست معلوم نیست تکلیف ما چیه
سلام.. تماس گرفتین باهاشون ؟
بله باهاشون تماس گرفتم خیلی غیر مودبانه جواب دادن و گفتن هرکاری با دامنه ها دارید برید از nic.ir انجام بدید، من بهشون گفتم از سایت شما خرید کردم نه نیک.آی آر ولی کو گوش شنوا... حال من اطلاعات نیکم رو گم کردم دامنه م هم غیر فعال شده معلوم نیست چطور باید مدیریتش کنم
به نیک ای ار نامه بدید و مراحل تکمیل اطلاعات و در یافت اطلاعات جدید و طی کنید
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir
درست میگن
شما با شناسه خودتون ثبت کردید و در هر کجا که خرید کرده باشید آخر باید به nic.ir مراجعه کنید
فراسو به عنوان نمابنده و رابط مالی هست
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
ولی من هرجا دامنه خریدم پنل در اختیارم قرار دادن، بدون پنل که نمیشه، حالا این دامنه های بدون پنلم رو چطور تمدید کنم؟؟؟ وقتی پنل داشتم از پنلم تمدید می کردم و قبل از اتمام تاریخ ایمیل واسم میومد ولی حالا یکباره سایتم قطع شده هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد و نمیدونم چطور تمدیدش کنم... من با دیتاارقام و پارس درایو هم کار کردم همه و همه پنل دارن...
دوستان درست میگن وقتی دامین در پنل ایرنیک شما ثبت شده باشه دیگه مهم نیست که کی براتون ثبت کرده راحت میتونید تمدیدش کنید و میتونید با ایرنیک ارتباط برقرار کنید در خصوص این مشکل احتمال مدارک شناسایی از شما در خواست میکنند و ایمیلی که با اون تو ایرنیک عضو شدید رو که داشته باشید کافیه و میتونید یادآوری رمز رو بزنید و یا شناستون رو بدید و یا همین ایمیل و راه دوم هم که بالاتر گفتم همون ارسال مدارک شناسایی هست جهت احراز هویت
خودشون اعلام کردن که
systemnic.ir شده برای نمایندگان
کاربران عادی هم باید به faraso.org برن و وارد حسابشون بشند . ( تمام اطلاعاتی که توی systemnic داشتید منتقل شده به اونجا . برای من که اینطور بوده )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)