-
April 16th, 2009, 10:33
عضو جدید
پاسخ : علت پایین آمدن سرعت cpanel چیست؟
ای ولا بابا حال کردم دمتون گرم چقدر چیز میدونید
دست همتون درد نکنه بابا مهندسا
یکم یاد منم بدید که این هاست فروشا نتونن سر ما کلا بذارن
این مهر نیک بود که سرورش انگلستان بود تازه عوض کرد رفت آمریکایی شد بعدش هم که داد به این نگاه پارس.
بالاخره 48 ساعت بعد جواب منو داد این نگاه پارس ایمیل کرده آقا کاری دارید!!! آدرس وب سایت شما چیه!!! بیش از 10 تا ایمیل باهاشون ردو بدل کردم برای dns manager هنوز نمیدونن من کیم!!!! یعنی میشه!!!
من که کلا بیخیال شدم دارم فقط برنامه رو هاست تست میکنم (:
-
-
April 16th, 2009 10:33
# ADS
-
April 16th, 2009, 11:54
نوشته اصلی توسط
mehriz
فكر كنم از حد كيپ هم فروتر است يا به مشخصات سخت افزاري هم برميگرده . به احتمال زياد سروره يه كم پايين است و جواب گوي كاربران نيست
دوست عزیز اگر شما لایسنس cPanel را چک کنید می بینید که برای VPS است نه سرور اختصاصی
-
-
April 16th, 2009, 14:18
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
nikan
دوست عزیز اگر شما لایسنس cpanel را چک کنید می بینید که برای vps است نه سرور اختصاصی
فکر نمی کنم فرقی کنه. سرور فرقی نمی کنه مجازی باشه یا اختصاصی، اگر مشکلی پیش بیاد برای هر دو به یک شکل هست تقریباً
-
-
April 16th, 2009, 15:06
مدیر کل
نوشته اصلی توسط
alireza_hsi
ای ولا بابا حال کردم دمتون گرم چقدر چیز میدونید
دست همتون درد نکنه بابا مهندسا
یکم یاد منم بدید که این هاست فروشا نتونن سر ما کلا بذارن
این مهر نیک بود که سرورش انگلستان بود تازه عوض کرد رفت آمریکایی شد بعدش هم که داد به این نگاه پارس.
بالاخره 48 ساعت بعد جواب منو داد این نگاه پارس ایمیل کرده آقا کاری دارید!!! آدرس وب سایت شما چیه!!! بیش از 10 تا ایمیل باهاشون ردو بدل کردم برای dns manager هنوز نمیدونن من کیم!!!! یعنی میشه!!!
من که کلا بیخیال شدم دارم فقط برنامه رو هاست تست میکنم (:
اول در مورد تاپیک صحبت کنید پست شما هیچ ربطی به این تاپیک ننداره
دوم شما که علم هاستینگ رو ندارید وقتی میبازید زیاد نباید ناراحت باشید
سوم تجربه کسب میکنید که از هاستینگ معتبر هاست بگیرید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
April 20th, 2009, 00:57
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
m4$t3r
اول در مورد تاپیک صحبت کنید پست شما هیچ ربطی به این تاپیک ننداره
دوم شما که علم هاستینگ رو ندارید وقتی میبازید زیاد نباید ناراحت باشید
سوم تجربه کسب میکنید که از هاستینگ معتبر هاست بگیرید
ای بابا شما هم که افتادی دنبال من گیر میدی رابه را!!!
مگه من ادعا کردم یا گفتم ناراحتم اصلا برام مهم نیست! این نشد یکی دیگه. این کار شغل من نیست.
میخواستم براتون خصوصی پیغام بزارم نمیشد اینجا گفتم - الان نگید ربطی به تاپیک نداره
-
-
April 7th, 2011, 14:51
دوستان سلام
من به تازگی یک وی پی اس لینوکس گرفتم با رم 2 اولش وب مین نصب شده بود به سختی میرفتم توی کنترل پنل و سرعت اف تی پی اش هم پایین بود. فکر کردم شاید از وب مین باشه واسه همین سی پنل نصب کردم یه چند ساعتی خوب بود بعد اونم مثل همون شد! الان بعد از 5 دقیقه شاید صفحه کنترل پنل لود بشه! به نظرتون مشکل کجاست؟ هیچ سایتی رو سرور نیست و منابع هم اختصاصی هست.
قسمت لود سرور هم الان این اعداد هستن:
WHM 11.28.87 [TRIAL]
CENTOS 5.4 x86_64 vmware
Load Averages: 39.05 36.59 33.47
-