سلام
دوستان برای سایت پربازدید دانلود که روزانه 200 الی 300 کاربر با سرعت بالا دانلود میکنند از لحاظ سرعت دانلود برای کاربر ( نه راحتی برای مدیر ) کدام یک را صلاح میدانید ؟
لینوکس (آپاچی)
ویندوز (iis)
ممنون که در بحث شرکت میکنید
سلام
دوستان برای سایت پربازدید دانلود که روزانه 200 الی 300 کاربر با سرعت بالا دانلود میکنند از لحاظ سرعت دانلود برای کاربر ( نه راحتی برای مدیر ) کدام یک را صلاح میدانید ؟
لینوکس (آپاچی)
ویندوز (iis)
ممنون که در بحث شرکت میکنید
درود
وقت بخیر
اگر میخواید روش سایتی رو میزبانی کنید و ترافیک سایتتون بالاست به نظرم لینوکس مناسب تر باشه ولی اگه برای سرور دانلودتون میخواید به نظرم سرور ویندوز راحت تره ولی باید رم(منابع اختصاصی باشه) بالاتری بگیرید تا کمتر ریستارت کنه و کمبود منابع نداشته باشین.در کل فکر میکنم برای شما پورت سرور مهم تر هست اگر برای سرور دانلود میخواید ، اگر هم برای میزبانی سایت لینوکس امنیت و پایداری قابل توجهی داره.
کلا لینوکس پیشنهاد میشه
لینوکس، دایرکت ادمین
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
لینوکس > دایرکتی ادمین < لایسنس ارزان < کیفیت
سلام.
لینوکس
توصیه می کنم دو سرور مجزا تهیه کنید :
1 - ویندوز (iis) مناسب برای هاست دانلود
2 - لینوکس (آپاچی) بدون کنترل پنل هم میتونید سایت رو بیارید بالا اما اگر تمایل به هزینه خریداری لایسنس و نصب کنترل پنل دارید توصیه می کنم دایرکت ادمین نصب کنید .
یا یه سرور کلی بگیرید و هاست دانلود و سایت اصلی رو روش سوار کنید .
لینوکس ---------> کلوکسو (به دلیل رایگان بودن)
Email: Tanhasystem@gmail.com
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات ترنج
زیر مجموعه شرکت فنی مهندسی پرتو گستر
گروه فناوری اطلاعات وارتباطات ترنج مستقل بوده و هیچ یک از سایت های هم نام با ما ارتباطی نداشته و ندارند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)