با سلام
من می خواهم مثلاٌ یک فولدر بسازم که توی اون فولدر بیشتر از مثلاٌ 2 gb نشه فایل گزاشت ؟ (هاست نمی خواهم بدم چون توی اون میشه اکانت ساخت با محدودیت . واسه رپید لچ می خواهم ) این کار شدنی هست ؟
با سلام
من می خواهم مثلاٌ یک فولدر بسازم که توی اون فولدر بیشتر از مثلاٌ 2 gb نشه فایل گزاشت ؟ (هاست نمی خواهم بدم چون توی اون میشه اکانت ساخت با محدودیت . واسه رپید لچ می خواهم ) این کار شدنی هست ؟
سلام
یک FTP user بسازید، فولدر رو بهش بدید و حجمش رو محدود کنید
خیلی فکر کردم با این مشخصات راهی بهتر از این به ذهنم نرسید!اون وقت اگه از طریق http استفاده کنیم بارم محدودیتش هست؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
بازم کاملاً متوجه نشدم ولی فکر می کنم تنها راه این هست که شما برای هر راپید لیچ یک subdomain بصورت اکانت معمولی بسازید ولی کنترل پنل رو به کاربرتون ندید
بعید میدونم راهی جز دستکاری کردن راپیدلچ وجود داشته باشه
باید راپیدلچ قبل از اینکه شروع به دانلود کردن فایل بکنه حجم اونو در بیاره
بعد حجم کل فایل هایی که توی پوشه هست رو محاسبه کنه
و عددی که به دست میاد رو با حجم فایلی که باید دانلود بشه جمع کنه و حاصل جمع رو با محدودیتی که اون کاربر داره مقایسه کنه
اگه عدد بزرگتر از محدودیت اون کاربر بود یه خطا نشون بده اگه نه دانلود رو شروع کنه
انجام دادن این کار کار سختی نیست
فوقش ده بیست خط کدنویسی نیاز داره
تنها سختی انجام دادن این کار ترکیب کردن اسکریپتی که نوشته شده با راپیدلچ هست که اونم ممکنه یه کم طول بکشه ولی چیز غیرممکن نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)