سلام؛
بالاخره کدوم بهتره؟ یکی بیاد با 4 تا دلیل منطقی نتیجه رو مشخص کنه.
یک نگاهی به 7 صفحه پیش بندازید. یکی در میون گفته شده پارس پال، پی لاین، پارس پال، پی لاین
من که گیج شدم.![]()
سلام؛
بالاخره کدوم بهتره؟ یکی بیاد با 4 تا دلیل منطقی نتیجه رو مشخص کنه.
یک نگاهی به 7 صفحه پیش بندازید. یکی در میون گفته شده پارس پال، پی لاین، پارس پال، پی لاین
من که گیج شدم.![]()
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
دوست عزیز بنده الان از هردو درگاه استفاده میکنم!
درگاه پی لاین رو پیشنهاد میدم.
چون درگاه پارس پال کارمزدهای زیاد داره ! سه وز طول میکشه تا واریز انجام بشه به حسابتون و ....
اما درگاه پی لاین کارمزدی از شما نمیگیره ! در چهار نوبت در روز هم درخواست های واریز رو تایید میکنه.
پایداریش هم تا الان بد نبوده !
برای استفاده از درگاه payline و parspal باید کپی کارت ملی اینا بفرستیم براشون ؟
پارس پال چرا هر 3 روز يکبار ميشه درخاست واريز وجه داد؟ بقيه درگاه هم به همين صورت ؟
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی .... پی لاین سیستم آسان پرداز محصول دار مثل زرین پال نداره یا کسی توسعه اش نداده؟؟؟ممنن میشم راهنمایی کنید زرین پال خوبه ها ولی تسویه هاس دیره و ثبت نامش سخته...اگه پی لاید داره آسان پرداز محصول دار که کاربر لازم نباشه قیمت وارد کنه و خودش محصول رو انتخاب کنه ممنون میشم معرفی کنید...
اسکریپت آسان پرداخت از این قسمت قابل دانلود هست :
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
را راحتی خودتون میتونید customize کنید. اگر هم میخوایید دکمه با مبلغ مشخص داشته باشید میتونید با مراجعه به بخش تولید دکمه پرداخت در پنل تون این امکان رو داشته باشید.
ممنون از پاسختون ولی دوست عزیز من این رو نصب کردم جوری هستش که کاربر خودش قیمت میزنه و واریز میکنه....زرین پال کاربر میاد یه سری اطلاعا ( اسم فامیل و...) میزنه از منویی که وجود داره محصول رو انتخاب میکنه (قیمت رو تو پنل خودمون ثبت کردیم قبلا)و بعد پرداخت میکنه میخوام ببینم همچین چیزی واسه پی لاین هستش که نیاز به کاستومایز خودم نداشته باشه و من همین الان عضو شم و استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
زرین پال بانکهای جدیدی رو برای واریزی اضافه کرده..قدیمی کار هست و میه بهش اعتماد کرد.حالا یکی دو روز دیرتر هم اگر مبلغ رو واریز کنه بازم ارزشش رو داره.بیشتر اسکریپت ها هم در
اه زرین پال رو میزارن روش چون خوش نام هستند..من چند ماهی هست با زرین پال کار میکنم انصافا پشتیبانی و..عالی بوده و مشکلی نداشتم..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)