نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: ثبت شرکت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن milad221 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    577
    تشکر شده در
    407 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت شرکت

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    با بانک پارسیان تماس نگیرید ایمیل بدید، مدارک رو با پیک ارسال کنید بعد خانوم وکیلی بهتون ایمیل میزنن ، بعضی اوقات هم ممکنه پیش بیاد نزن، شما اجاره نامه منزل یا محل کسب رو براشون بفرستید . اوکی هست .
    بله با داشتن یک نماد می توانید از همه جا درگاه بگیرید، و البته یکم جسارت !
    مراحل دریافت نماد متفاوت هست اگر هر 15 دقیقه یک بار برای یک مورد تماس بگیرید ، اگر به نکته ها اهمیت داشته باشید و دقیق انجام داده باشید، یک هفته ای می دهند اما اگر مشکل داشته باشید یک الی دو ماه طول میکشد .
    برای مشاهده، در سایت نماد عضو بشید و سایت خود رو ثبت کنید، متوجه خواهید شد چه مدارکی نیاز دارد !
    من الان که این سایت که شما دادید مطالعه کردم نیاز به محل خاصی نداره همین سایت که برای تاسیس شرکت با مسئولیت محدود درسته؟
    رویاهاتو با فونیکس کلاد نقاشی کن

https://phonixcloud724.com

2. تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milad221 نمایش پست ها
    من الان که این سایت که شما دادید مطالعه کردم نیاز به محل خاصی نداره همین سایت که برای تاسیس شرکت با مسئولیت محدود درسته؟
    فکر نمیکنم برای شرکت گفته باشم محل خاصی نمیخواد، هر چند برای نماد هم گفتم اجاره نامه محل فعالیت یا منزل رو بدید مشکلی پیش نخواهد آمد و قبول می کنند.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

4. تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید

عضو انجمن milad221 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    577
    تشکر شده در
    407 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    فکر نمیکنم برای شرکت گفته باشم محل خاصی نمیخواد، هر چند برای نماد هم گفتم اجاره نامه محل فعالیت یا منزل رو بدید مشکلی پیش نخواهد آمد و قبول می کنند.
    ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی هایی که انجام دادی
    با این اوصاف من فکر کنم دور این کارو خط بکشم و از همون ملت بخوام استفاده کنم بهتره البته چند روزیه که پول واریز به حساب نمیشه و باید ستل کرد واگر نه تو یکسال کاری تا بحال مشکلی نداشتم
    رویاهاتو با فونیکس کلاد نقاشی کن

https://phonixcloud724.com

6. تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)