نوشته اصلی توسط paradiseserver ما هم امروز با دیتاشک مشکل داریم هر کاری میکنیم نمیتونیم به سرور کانکت بشیم http://up.download.ir/di-QTQ9.png عجب بدبختیه این دیتاشاک بیچاره شما داری یوزر پسترو اشتباه میددی این چه ربطی به دیتاسنتر داره !!
danitfk, thanker
نوشته اصلی توسط tizparvaz عجب بدبختیه این دیتاشاک بیچاره شما داری یوزر پسترو اشتباه میددی این چه ربطی به دیتاسنتر داره !! یوزر و پسورد مشکلی ندارن
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ بـــه زودیـــــــــــــــ
thanker
نوشته اصلی توسط paradiseserver یوزر و پسورد مشکلی ندارن اون پیغام خیلی واضح داره میگه شما یا یوزر یا پسورد یا هر دوو داری اشتباه وارد میکنی
نوشته اصلی توسط tizparvaz اون پیغام خیلی واضح داره میگه شما یا یوزر یا پسورد یا هر دوو داری اشتباه وارد میکنی خیر اون ها مشکلی ندارن
پس احتمالا دیتاسنتر یوزر و پسورد و تغییر داده!!!
نوشته اصلی توسط tehvps پس احتمالا دیتاسنتر یوزر و پسورد و تغییر داده!!! دیتاسنتر برای چی باید یوزر و پسورد رو عوض کنه؟
نوشته اصلی توسط tehvps پس احتمالا دیتاسنتر یوزر و پسورد و تغییر داده!!! از این حرفا نزنید ! باور می کنن
ویرایش توسط danitfk : March 9th, 2013 در ساعت 18:02
paradiseserver, thanker
من به شوخی گفتم ، آخه این روزها تمام مشکلات و میندازن گردن این دیتاسنتر!
نوشته اصلی توسط tehvps من به شوخی گفتم ، آخه این روزها تمام مشکلات و میندازن گردن این دیتاسنتر! والا ما هم داریم سرور جدید میگیریم برای انتقال!!!
سلام اقا ما که این هفته 3 بار قطعی داشتیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن