من فروشگاه دارم.درآمدشم خدا روشکر بالاست برای همین سراغ شغل دردسردار هاست نمیرم.اتفاقا با phpnuke هم راه انداختم. تو امضام هست.
توضیح میدم برای کسانی که فکر میکنند فروشگاه باید حتما سیستم فروشگاه باشه و...نه عزیز. ربطی به اینا نداره. یا باید یک سایت پربازدید داشته باشی یا برای فروش خوب یا باید بنر بسازی و تو انواع سایتها بنا به بازدیدشون تبلیغات بدی.حتی سایتهای کم بازیدد. وقتی یک سایت شروع به کار میکنه و مطالبی میزاره که جایی گیر نمیاد و محبوب میشه کم کم کاربراش انتظار فروشگاه دارند. مثلا یک بازی میاد 2010 که هنوز جایی نیومدهه. شما میزاریدش برای دانلود. بعد لینک خرید پستیشم میزاری برای فروش تا کسی که نیاز داره بخره. مطمعن باش جواب میده. البته این برای ما که سایت پربازدید داریم هست.مثال p30world.com یا مجید آنلاین و پی سی دانلود و خود ما هم از همین روش استفاده میکنیم.
روش دوم اینه اگر سایت ندارید باید بنر بدید به سایتهای پربازدید تا از آن طریق بیان خرید کنن . اینم بگم فیلم و موزیک جواب نمیده. خودمون فروشگاه داریم کسی زیاد نمیخره. برعکس نرم افزارهای روز و جدید و بازی ها و چیزایی که به راحتی گیر نمیاد رو میخرند.
شما الکی خرج نکن پولت رو.سیستم و... نمیخواد بخری.حتی دیتالایف و وردپرس و نیوک ... فرقی نداره اگر راهش رو بلد باشی فروش میکنی و کارت میگیره. مطمعن باش از هاست فروشی هم کارش بهتره و پردرآمد تر.
فروشگاهت رو راه بنداز.مبلغی رو بده برای تبلیغات تو هر سایتی. حتی سایتهای کم بازدید هم مثلا 5 تومان ماهانه بده بنرتو بزارن و یا ایتهای پربازدید با قیمتی بیشتر بنرتو بده همه جا پخش کن کسب درآمد کن.
مهمترین چیز رو یادت باشه. چیزی که خود من بهش اعتقاد دارم: این تو نیستی که روزی بدست میاری. خدا هست که روزیتو میده.از تو حرکت از خدا برکت. پشتکار داشته باشی همه چیز حله.