من خودم چند سالي هست كه كاملا در بخش تعاون فعالم . خصوصا همكاري با خود اداره تعاون دارم .
بذاريد كامل توضيح بدم .
تعاون دو نوع وام كلي داره :
1- كمك هاي فني اعتباري
2- تسهيلات در گردش
و يك نوع هم هست كه شرايط خاص داره
مضاربه مخصوص بخش تعاون
حالت اول كه در هر استان جلساتي سالانه تشكيل ميشه عموما در تابستان تصويب ميشه كمك ها . شما بايد طرح توجيهي داشته باشيد و اين طرح چند هدف داشته باشه :
1- ايجاد اشتغال به گونه اي كه سرانه هر شغل از سرانه اعلامي وزارت كار در ان سال كم تر باشد .
2-توجيح فني و مالي داشته باشه طرح
3- حداقل 20 درصد مشاركت شما باشه
4- سرشكن عامل منطقي باشه .
حالا روالش اينه كه شما اول ميريد اداره ناحيه خودتون مراحل اداريش رو طي مي كنيد و بعد پرونده به درخواست اداره كل ارسال ميشه ( اگه اشنا داشته باشيد مي تونيد خارج از نوبت خودتون فوري ببريد اداره كل و الا چند ماهي يال به سال كارتون طول ميكشه ) اونجا پرونده ها بررسي ميشه اگه مشكلي نباشه در يه جلسه كميته عموما سه نفره ( رئيس بانك توسعه تعاون استان يا نماينده ايشان ، رئيس اداره كار و تعاون ، كارشناس فني و تعاوني ها ) اونجا از ميان طرح ها اونايي كه مد نظر باشه و كارا تر باشه انتخاب ميشه البته اينم بگم اكثرا اگه 50 ميليون طرحت باشه كم تر تصويب ميشه حالا اينا تموم شد پرونده ميره بانك ( فقط حواستون باشه توي اعضا شما كسي كه قبلا وام گرفته يا چك برگشتي يا سابقه بد مالي نداشته باشه كه رد ميشه ) بانك توسعه تعاون ازتون مدارك مي خواد و ضمانت ( مي تونيد براي ضمانت به صندون توسعه تعاون بريد و ازشون كمك بگيريد يعني شما سفته و ضامن بديد اونجا اونا ميشن ضامن شما در بانك نه هم اگر ملكي يا سندي يا ضامني داريد مي بريد بانك ) بعد هم يه پورسه مدت دار داره تا پرداخت انجام شود .
يادتون باشه بايد در هيات مديره و مجمع اخد وام تصويب شه و فاصله زماني از هم 15 روز حداقل باشه .
راه ديگه سرمايه در گردش هست :
شما پول مي ذاريد 2 تا 3 برابر وام بهتون ميدن . واسه ضمانت هم كارهاي اداري انجام بدي تركيبي مي گيرن ساده تر .
اما اگه وامه برو شركت سهامي خاص بزن بعد برو نماينده مجلس شهرستان خودت درخواست بده بعد فرمانداري برو از اونا هم بگير بعد برو بانك .
واسه وام خودتو درگير تعاون نكن .
نوع تعاوني :
ساير - خدمات كامپيوتري به انضمام سه صفحه ضميمه هست كه خدمات اينترنتي توي اونه.
تعاوني عام نمي تونيد .
اما براي اهداف
براي دو هدف خودتون سهامي خاص بزنيد راحت تريد .