با سلام
خدمت تمامی همکاران و دوستان فعال در wht
در ابتدا اعلام میکنم که قصدجسارت ندارم و انشا... که هیچ کسی از حرفهای من دلگیر شود.
به نظر حقیر کار خیلی زشت و بسیار تحقیر آمیز ی هست که تا یک آفر اونهم با کلی خط و نشان و با یک هزینه نازل می بینید سعی می کنید با هم مسابقه بگذارید و مثلا مشتری را جذب کنید .به نظر من اصلا سرویس دادن به چنین آفری یعنی توهین به همه همکاران .
به نظر من شاید نادر باشند کسانی که در دنیای هاستینگ کار می کنند و قصد اذیت و ازار یوزرها را داشته باشند.پس استارتر باید به این نکته توجه داشته باشند که درکشوری مثلایران با هزاران محدودیت تجاری اداره یک هاستینگ و خدمات دهی مطلوب امر بسیار خطیر و پر ریسک می باشد و متاسفانه مشتریانی که هیچ اطلاعی از نحوه کار و فعالیت و مشکلات عدیده صنف میزبانی ندارند اینچنین کار عده زیادی را به زیر سئوال می برند.
خواهش من از دوستان این است که اینقدر خود را کوچک نکرده و به چنین آفرهای تحقیر کننده ایی ابدا پاسخ نداده و حتی توصیه م یکنم در همین انجمن بخشی را درست نماییم برای بایکوت کردن مشتریانی که با چنین آفرهایی و بدون ارائه سند و مدرک قصد تخریب زحمات جمعی از فعالان صنف میزبانی را دارند.البته اگر مدیریت انجمن هم همکاری نمایند.
بعنوان مثال تاکنون دهها مورد انتقاد و تخریب و توهین از سوی کاربران و مشتریان شرکتهای مختلف به گردانندگان سایتهای هاستینگ بابت نحوه سرویس دهی شان شده است و ولی من تاکنون ندیده ام که در انجمن پستی راجع به یوزرهای دردسرساز و کوچ رو (هر ماه تویک هاستینگ)،ارسال کننده اسپم،فیشرها و ........... ارسال گردد.این گونه یوزرها که هر روز سر یک سرویس دهنده خراب می شوند و موجب می گردند که هر روز و هر ماه پذیرای تعدادی ابیوز از دیتا ستنر گردیم .

مخلص کلام از دوستان و همکاران هم صنف عاجزانه خواهش می نمایم که در مقابل چنین آفرهایی در نت یک مقدار سعه صدر نشان داده و ارزش و اعتبار خود و بقیه همکارانشان را در مقابل پول بسیار ناچیز ارزان نفروشند.
در خاتمه بایستی خاطرنشان کنم که بنده هیچ رابطه کاری با استارتر محرتم نداشته و ندارم و فقز بعنوان یک خواننده وقتی موضوع را مطالعه کردم نتوانستم سکوت کنم.

با تشکر و عذرخواهی از همه دوستان و همکاران