-
February 15th, 2013, 21:57
عضو جدید
برنامه دریافت سریال نامبر معتبر درجهت آپدیت نود 32 :) ( برنامه نویس : خودم )
همانطور که مستحضرید یکی از مهمترین اصول امنیت سیستم های کامپیوتری نصب داشتن یک آنتی ویروس قدرتمند و صد البته آپدیت و به روز بر روی سیستم است و بنا به دلایل مختلف متاسفانه درصد بسیاری از کاربران از به روز کردن آنتی ویروس خود امتناع میکنند !
یکی از پرطرفدار ترین آنتی ویروس ها در بین کاربران ایرانی آنتی ویروس نود ۳۲ بوده که از دلایل پرطرفدار بودن این برنامه به آپدیت های کم حجم ، عدم کاهش چشمگیر سرعت سیستم (که در کارکرد لپ تاپ ها و سیستم های ضعیف تاثیر فراوانی میگذارد) و مواردی از این قبیل اشاره کرد
مشخص است که برای انجام عملیات آپدیت آنتی ویروس نود ۳۲ به سریال نامبری معتبر جهت اتصال به سرور اپدیت و دریافت به روز رسانی های جدید نیاز است که همین فرایند دریافت سریال نامبر های جدید ممکن است باعث کم توجهی در آپدیت آنتی ویروس شود
هدف اصلی برنامه ی Easy Nod Updater دریافت بسیار ساده و سریع یوزرنیم و پسورد های این برنامه جهت آپدیت است !فقط وفقط کافیست برنامه را برای یک بار دانلود کرده و هر وقت احتیاج به آپدیت آنتی ویروسمان داشتیم این برنامه را اجرا کنیم !
درکمتر از۵ ثانیه ( و حتی کمتر با توجه به سرعت اینترنت ) یوزر نیم و پسورد معتبری جهت آپدیت آنتی ویروس ، در کادری که برای همین امر در نظر گرفته شده است به نمایش در می آید و میتوانیم به راحتی آنتی ویروسمان را آپدیت کنیم
این موضوع میتوانید تاثیر بسیاری در امنیت سیستم کاربران ایرانی ، جلوگیری از آلوده شدن به ویروس های موجود در ایمیل ها و فلش دیسک های موجود که بسیار هم رایج شده اند بگذارد
پی نوشت : این اولین برنامه منتشر شده از من تحت VB.Net هست
پی نوشت : برای اجرا به برنامه ی Microsoft .NET Framework 4 احتیاج هست
پی نوشت : لطفا نظر خودتون رو درباره برنامه بدید و بفرمایید دوست دارید در نسخه های بعدی چه تغییراتی اعمال بشه
برای دانلود کلیک کنید
ممنون
ویرایش توسط ali_ip3 : February 16th, 2013 در ساعت 13:39
-
تعداد تشکر ها ازali_ip3 به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013 21:57
# ADS
-
February 15th, 2013, 22:11
پاسخ : اولین برنامه دریافت سریال نامبر معتبر درجهت آپدیت نود 32 :) ( برنامه نویس : خودم )
-
تعداد تشکر ها از Behrouz50Amir به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 22:17
عضو جدید
پاسخ : اولین برنامه دریافت سریال نامبر معتبر درجهت آپدیت نود 32 :) ( برنامه نویس : خودم )
سلام دوست عزیز
فعلا فقط یک سریال نامبر معتبر در برنامه قرار دیده میشه و وقتی اکسپایر بشه میتونید با کلیک روی اون دکمه سریال جدید رو بگیرید
یعنی فقط احتیاجی به بستن و باز کردن برنامه نیست
البته دارم روش کار میکنم سریال ها رو رندوم هم بده به کاربر
ممنونم از دریافت برنامه و نظرتون
-
-
February 15th, 2013, 23:00
عضو انجمن
موفق باشید این رو توی فیسبوک هم دیدم
ولی برای اولین بار نیست دوست عزیز!!!
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
تعداد تشکر ها از poriya_hashie به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 23:18
عضو جدید
سلام
خودم شیر کردم دوست عزیز
جدا میگید ؟!
من که هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم مشابه برنامه خودم
خوشحال میشم لینک برنامه رو بهم بدید
سرفراز باشید
-
-
February 16th, 2013, 12:57
عضو جدید
دوستان عزیز لطفا آپ نگه دارید تاپیک رو
-
-
February 16th, 2013, 13:06
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
ali_ip3
سلام
خودم شیر کردم دوست عزیز
جدا میگید ؟!
من که هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم مشابه برنامه خودم
خوشحال میشم لینک برنامه رو بهم بدید
سرفراز باشید
عزیز از این برنامه ها زیاد دیده بودم!!! اونم نه الان چند سال پیش توی این cd و dvd های برنامه
فقط خواستم بگم برای اولین بار واژه درستی نیست
به هر حال موفق باشید امیدوارم دوستان استفاده ی درست رو ببرید
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
-
February 16th, 2013, 13:11
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از ali_ip3 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2013, 13:20
سلام.. ممنون
ولی برای چندمین باره..
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2013, 13:23
عضو انجمن
-