یک کار زورکیه دیگه ، عادتمون دادن همش کارایی که مجبورمون میکنن انجام بدیم ، یعنی چی درگاه باید رو سرور ایران نصب بشه ! خیلی بی معنیه با ارسال ایمیل اعتراضی موافقم اگر جواب نداد درگاه ملت رو کنار میذاریم ما اگر همه اینکارو بکنن مطمئنا تجدید نظر میکنن

پاسخ : بانک ملت قطعه ؟
				یک کار زورکیه دیگه ، عادتمون دادن همش کارایی که مجبورمون میکنن انجام بدیم ، یعنی چی درگاه باید رو سرور ایران نصب بشه ! خیلی بی معنیه با ارسال ایمیل اعتراضی موافقم اگر جواب نداد درگاه ملت رو کنار میذاریم ما اگر همه اینکارو بکنن مطمئنا تجدید نظر میکنن
				الان می خواستم به جایی پول واریز کنم درگاه ملتش باز شد، اما از کارت بانک ملی که استفاده می کنم پیغام می دهد: پاسخی از صادر کننده کارت دریافت نشد.
از درگاه بانک پارسیان هم خواستم واریز کنم و دوباره همان پیام را داد.
فکر کنم مشکل عمومی هست!
				بانک ملت یک هفته گذشته دچار مشکلاتی بوده که مهمترین اونها عدم ستل شدن وجه پرداختی بوده و حتما باید دستی ستل بشه البته 3 مورد در هفته گذشته از این مشکل رو بیشتر نداشتیم. تماس گرفتیم گفتند در حال پیگیری موضوع هستند اما درگاه قطع نشده و وارد درگاه میشه اما در پرداخت در برخی موارد ستل نمی کنه.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive

بانک ملت از از 10 بهمن مشکل داره گاهی خیلی شدید !!
اول فکر میکردم تا 22 بهمن اینترنت آزاد میشه و بانک ملت هم درست میشه !!
علت مشکل هم دقیقا اینه: کند کردن سرعت https توسط مخابرات که نهایتا باعث میشه سرور های خارج کشور به سرور بانک ملت در ایران وصل نشن !!
				متاسفانه درگاه ما هم از دیروز قطع شده...
هرچند اخیرا مشکلات زیادی تو عدم ستل شدن و ... داشت...
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
				کاملا غیر مسئولانه دارن کار می کنن.بانک ملت من هم قطع شده
فعلا که دوباره به پارس پال متوسل شدم تا ببینم فردا چی میشه

یه پرداخت داشتیم که با ارور زیر مواجه شدیم
خطا
از مزایای این مشکل ، باقی موندن پول در حساب هستکد:HTTP Error: cURL ERROR: 28: connect() timed out! url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl content_type: http_code: 0 header_size: 0 request_size: 0 filetime: -1 ssl_verify_result: 0 redirect_count: 0 total_time: 30.028001 namelookup_time: 0.003201 connect_time: 0 pretransfer_time: 0 size_upload: 0 size_download: 0 speed_download: 0 speed_upload: 0 download_content_length: -1 upload_content_length: -1 starttransfer_time: 0 redirect_time: 0 certinfo: Array redirect_url:
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست

درگاه بانک ملی هم نمیذاره پول خرج کنیم
خطا
اشکال سيستمي وجود دارد . لطفا چند لحظه بعد مجددا سعي نمائيد . در صورت مشاهده مکرر اين خطا با راهبر سيستم تماس حاصل فرمائيد . 
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)