نمایش نتایج: از شماره 51 تا 56 , از مجموع 56

موضوع: بدترین دیتاسنتر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : بدترین دیتاسنتر

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    متاسفانه برخی عزیزان در این انجمن به صورت فنی مقایسه نمی کنن فقط بر اساس تجربه بدون اطلاعات فنی هست بهترین اطلاعات یوزر HyperServer در اختیار گزاشته واقعا مقایسه خوبی هست .
    شما لطف دارید...
    اما دکمه تشکر چیزه خوبیه :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط mrasol نمایش پست ها
    من یک بار هم شمارو تایید کرده بودم قبلا...سرچ کنید پیدا میکنید حتما
    منظور من از اینکه پورت 100 که میده واقعا 100 هست از این بوده که ایشون میگفتن 50 کیلوبایت دانلود میده و پیش خودشون نگفتن حتما لینک مشکل داشته...
    به هر حال بهتر بود از یک دید دیگه به پست من نگاه میکردید و اینکه من هم حرفهای شما رو در مورد دسکتاپ و هارد زده بودم
    موفق باشید
    با سلام...
    بنده جسارت نکردم و منظورم پست شما نبود...
    خیلی دوستان و عزیزان دیگه به این جمله 100 واقعی تکیه داشتند...در جاهای دیگه ..بنده به این دلیل عرض کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط fanous_m نمایش پست ها
    واقعا متاسفم که دوستان xlhost redstation hetzner رو جزو بیکیفیت ترین ها اعلام کردند

والا جزو سرآمدان دیتاسنتر ها هستند ولی چون اکثر ایرانی ها دنبال نقض قوانین بین المللی هستند و باهاشون برخورد که میشه ناراحت میشند از این رو دیتاسنتر های قانونمند میشوند بد
    بنده اول اسم دیتا سنتری رو جزو عالم دیتاسنتر ها حساب میکنم که چیزی به عنوان سرور و رک در اون وجود داشته باشه ...نه اینکه فقسه زده باشه و توش PC با CPUهای Core i7 از رده خارج با مادربردهای دست دوم ASUS گذاشته باشه ... این از داستان Hetzner

در مورد XLHost هم تنها و تنها دلیل کشش کاربران ایرانی...مدیریت ایرانی دیتاسنتر آقای خرازی هست...و برادشون که اقلب ایران هستند...دومین دلیل پرداخت به صورت ریالی هست....3ومیش ثابت بودن نرخ تمدید برای دلار هست...
    که البته این دیتاسنتر به زودی تاوان سنگینی برای جذب این همه کاربر ایرانی خواهد داد...همونطور که در جریان هستید شبکه این دیتاسنتر تا مرز بلاک شدن پیش رفته ... سخت گیری هاشون هم زیاد شده...روی سرورهای جدید به کاربران ایرانی 5 آی پی بیشتر نمیدن... و ...و ....

این 2 مورد قبلی به هیچ وجه با Red قابل مقایسه نیستند....اما خوب Red هم خیلی جای کار داره که به لطف پارنترها و خود دیتاسنتر به مرور اوضاع رو به + هست.

دیتاسنترهای زیادی هستند که بسیار با کیفیت و قیمت مناسب هستند اما شکر خدا پای ایرانی نماها به اون جا باز نشده که آبرو حیثت رو به باد بدند....

ما همکاری خودمون رو با یکی از برترین دیتاسنترهای امریکا شروع کردیم...اما به طور قطع در این انجمن آفر عمومی سرور اختصاصی نخواهیم داشت

دیتاسنتر tier 4...شبکه tier 1

موفق باشید.
    ویرایش توسط HyperServer : February 14th, 2013 در ساعت 01:18

2. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)