-
March 12th, 2012, 02:29
پاسخ : Abuse آمده از طرف OVH

نوشته اصلی توسط
ServerMelli.com
بله دوست عزیز
واقعا از این مشکل بوجود آمده عذر می خواهیم...
با پرداخت جریمه راضی شدن که تا ساعاتی دیگر باز کنن. انشاالله سرور برسه دست خودمون. نکاتی که دوستان گفتن را رعایت می کنم و زود تحویلتون می دم.
با تشکر
دوست من ، یک پیشنهاد به عنوان همکار بهتون میکنم شاید به دردتون بخوره.
این دیتا سنتر به هیچ عنوان برای مجازی سازی (و ارائه ی سرور مجازی به کاربران ایرانی) مناسب نیست.
دقت کردید تا الآن چند نفر تونستن روی این دیتا سنتر دووم بیارن؟ میتونم به جرئت بگم تعدادشون از انگشتان یک دست هم کمتره! اولش شروع میکنن به فعالیت! اما بعد از گذشت مدت خیلی کوتاهی سرور با داون تایم های بسیار زیاد روبرو میشه!
میدویند وقتی تعداد ابیوس های سرورتون به بیش از 5 ابیوس رسید ، دسترسی به دیتای سرور دیگه دست شما نخواهد بود؟ و فقط باید دعا کنید که طرف مقابلتون از دنده ی چپ بیدار نشده باشه؟
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخش انتقادات پر بشه و ضرر و زیان مالی + روانی به شخص خودتون وارد بشه ، به فکر دیتا سنتری باشید که بتونید باهاش کار کنید!
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2012 02:29
# ADS
-
March 12th, 2012, 02:30
عضو انجمن
ایرادی به شما وارد نیست آقای داداشی 
واقعا از این مشکل بوجود آمده عذر می خواهیم...
همین جمله درک بالاتون رو میرسونه.
با این که همچین مشکلی پیش اومده اما من به سهم خودم ازتون راضیم. انشالله که موفق باشید.
بالاخره وقوع مشکل اجتناب ناپذیره.
-
-
March 12th, 2012, 03:27

نوشته اصلی توسط
aligoli
ServerMelli.com گرامی، با انجام هر گونه فعالیتی که دوستان گفتند، اگر مشکل حل شد و یا کار دیگه ای کردید که حل شد، حتما بیان کنید چون ممکنه بعد من هم گرفتار چنین مصیبت هایی بشم ...
----------
دیگر دوستان، این ویندوزی که
porya_spy گرامی، معرفی کردند ، استفاده کردند تا حالا ؟ مشکلی نداره ؟
من روی تمام وی پی اس هام از این ویندوز استفاده میکنم و براحتی اپدیت میشه البته من از ovh سرور ندارم ولی این ویندوز کاملا اورجینال و بدون دستکاری هست
-
-
February 7th, 2013, 15:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ServerMelli.com
با سلام و عرض ادب و احترام
ما یک سرور اختصاصی از کیمسوفی داریم. حال برای ما ابیوزی با متن زیر آمده است:
بعضی از دوستان می گن که به خاطر Netbios هست که باید غیر فعال بشه.
الان به خاطر این ابیوز سرور ما را به مدت 24 ساعت ساسپند کردن.
نمی دونم مشکل از چیه. دیتاسنتر هم نمی گه که مشکل به خاطر چه نرم افزار یا موردی هست.
از دوستان خواهش می کنم اگه اطلاعی دارن، کمکم کنن.
ممنونم و منتظر راهنمایی های دوستان هستم...
پورت 445 ببندید
از ویندوز 180 روز تریال استفاده کند حل می شه
-
-
February 7th, 2013, 16:42

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
دوست من ، یک پیشنهاد به عنوان همکار بهتون میکنم شاید به دردتون بخوره.
این دیتا سنتر به هیچ عنوان برای مجازی سازی (و ارائه ی سرور مجازی به کاربران ایرانی) مناسب نیست.
دقت کردید تا الآن چند نفر تونستن روی این دیتا سنتر دووم بیارن؟ میتونم به جرئت بگم تعدادشون از انگشتان یک دست هم کمتره! اولش شروع میکنن به فعالیت! اما بعد از گذشت مدت خیلی کوتاهی سرور با داون تایم های بسیار زیاد روبرو میشه!
میدویند وقتی تعداد ابیوس های سرورتون به بیش از 5 ابیوس رسید ، دسترسی به دیتای سرور دیگه دست شما نخواهد بود؟ و فقط باید دعا کنید که طرف مقابلتون از دنده ی چپ بیدار نشده باشه؟
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخش انتقادات پر بشه و ضرر و زیان مالی + روانی به شخص خودتون وارد بشه ، به فکر دیتا سنتری باشید که بتونید باهاش کار کنید!
دوست عزیز دیتاسنتر ovh بزرگترین دیتاسنتر اروپاست اصلا اینجوری نیست که شما می فرمایید
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2013, 17:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alis2004
پورت 445 ببندید
از ویندوز 180 روز تریال استفاده کند حل می شه
به خدا الان سال 2013 هست ماه دوم ...
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
-
February 13th, 2013, 11:54

نوشته اصلی توسط
ezat1
به خدا الان سال 2013 هست ماه دوم ...

ماشالله این دیتاسنتر سال و تاریخ نمیشناسه این مشکلات فکر کنم تا چند دهه همراه این دیتاسنتر باشه! فقط یک روز طول میکشه که یک وی پی اس ویندوز رو بشه نصب و تنظیم کرد! لینوکس و دبیان هم که جای خود هنوز موفق به نصب نشدم!!!
-
-
February 13th, 2013, 12:26
عضو انجمن
-
-
February 13th, 2013, 15:32

نوشته اصلی توسط
compiler
عروس نمیتونه برقصه میگه زمین کجه!!!
همونطور که دوسمتون گفت OVH بزرگترین دیتاسنتر اروپا و فکر کنم 4 امین در جهان هست...(کیم سوفی هم زیر مجموعه OVH هست)
اگر softlayer بیاد بزنه تو سرش میگیم غولیه
ولی شما که نمیتونید یک پورت رو ببنیدید واقعا چطور همه چیز بزرگترین در اروپا رو زیر سوال میبرید؟
اگر نمیدانید خوب بپرسید ولی قبل از اینکه یه چیزی بپرونید یه کم فکر کنید!!!
شما زیاد جوش نزنید عوض متلک پرانی به دوستان اموزش بدین!! پست هم زدم محض اطلاع دوستانی که از این دیتاسنتر میخوان سرویس تهیه بکنن از الان بدونن مثل هیچ دیتاسنتر دیگه ایی نیست این دیتاسنتر. مثلا وی ام وار نصب میکنید بعد از چهار روز خود به خود امکان ورود به وی ام وار ور نخواهید داشت بدون هیچ دلیلی باید ریبیلد بشه وی ام وار!! شبکه هم که جای خود دارد! ولی در کل میشه گفت ارزانترین افرها رو میشه پیدا کرد پس باید با مشکلاتش کنار اومد !
-
-
February 13th, 2013, 17:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahdi2009
شما زیاد جوش نزنید عوض متلک پرانی به دوستان اموزش بدین!! پست هم زدم محض اطلاع دوستانی که از این دیتاسنتر میخوان سرویس تهیه بکنن از الان بدونن مثل هیچ دیتاسنتر دیگه ایی نیست این دیتاسنتر. مثلا وی ام وار نصب میکنید بعد از چهار روز خود به خود امکان ورود به وی ام وار ور نخواهید داشت بدون هیچ دلیلی باید ریبیلد بشه وی ام وار!! شبکه هم که جای خود دارد! ولی در کل میشه گفت ارزانترین افرها رو میشه پیدا کرد پس باید با مشکلاتش کنار اومد !
مثل همیشه
اشکال از مصرف کننده هست ما 1.5 ساله داریم این دیتا سنتر کار میکنم ولی این مشکلات که گفتید هیچ کدوم نداشتیم خدا را شکر
هر دیتا سنتری روش کار خودش داره دوست عزیز
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید