-
February 13th, 2013, 01:53
پاسخ : سرویس شاتل | و یک سوال ! ؟

نوشته اصلی توسط
vp_server
استارتر هم بیکار نیست پیج 4000 صفحه ای رو برای گرفتن جوابش بخونه! وقتی خودت گرفتی بعد بیا تجربت رو بنویس!!! ======================================== من خودم قبل خریدن سرویس art خیلی تحقیق کردم! پارس آنلاین هم نامحدود ارائه میده ولی بر خلاف شاتل ، میتونید برای 128 نامحدود 20 گیگ دانلود داشته باشید. از 20 گیگ که رد شد سرعتتون کمتر میشه هر چی بیشتر دانلود کنید سرعتتون کمتر میشه ( تا 20 گیگ با سرعت عادی دانلود میکنید) تا در نهایت سرعت برسه به 16 کیلوبایت ولی شاتل سرعتش رو در یک حد محدود نگه میداره تا کاربر اگه بخواد 24 ساعت دانلود کنه مشکلی پیش نیاد
تو توی جیب من بودی که میدونی من ارت نداشتم ؟ عجبا. بچه جون برو بخواب نصف شبی اذیتمون نکن. استارتر میتونه اونجا سوالشو مطرح کنه و جواب های دقیقتری دریافت کنه.نیاز نیست 4000 صفحه بخونه. حالا اگه تو از این کارا می کنی دلیل نمیشه که همه هم همین کار رو بکنن ! ( 4000 صفحه رو میخونن اخه ؟! )
-
-
February 13th, 2013 01:53
# ADS
-
February 13th, 2013, 01:57
من یک بار خر شدم 200 تومن دادم واسه art 1mb
لپ تاپم یکسره روشن بود که دانلود کنه
26 روز گذشت لپ تاپم هنوز خاموش نشده بود که یکهو هاردش سوخت
)
بعدش دیگه art نگرفتم
ولی نامحدود بود کاملا چون همیشه دانلود میکردم
-
-
February 13th, 2013, 01:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsa7
تو توی جیب من بودی که میدونی من ارت نداشتم ؟ عجبا. بچه جون برو بخواب نصف شبی اذیتمون نکن. استارتر میتونه اونجا سوالشو مطرح کنه و جواب های دقیقتری دریافت کنه.نیاز نیست 4000 صفحه بخونه. حالا اگه تو از این کارا می کنی دلیل نمیشه که همه هم همین کار رو بکنن ! ( 4000 صفحه رو میخونن اخه ؟! )
کاملا مشخصه از وقت خواب کی گذشته!
چشمات رو باز کن پاسخ ها رو بخون!!
بعد pc رو خاموش کن و بخواب!
کسی مجبورت نکرده کمک کنی! نمیدونی چیزی حرف نزن!!!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
-
February 13th, 2013, 02:01
باشه اقا من اشتباه کردم.ببخشید تاپیک رو به انحراف کشیدم.شب خوش.
-
تعداد تشکر ها از parsa7 به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2013, 14:07
عضو انجمن
ممنون دوستان ....
جواب رو گرفتم ...
شاد و پیروز باشید
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life
-