-
February 12th, 2013, 15:27
عضو دائم
پاسخ : چند سوال در مورد سرور مجازي
بله باید روشن باشه - استفاده از تمام سرویس ها به پایداری سرور بستگی داره
برای دانلود هم یک وب سرور یا حتی ف تی پی ( نشنیده بگیرید) کفایت می کنه و نیاز به نصب پنل نیست
کار پنل ها اینکه که همه چیز و برای شما گرد هم میاره و کار راحتر میشه خودشتون سرویس خاصی به شما نمی دن
-
-
February 12th, 2013 15:27
# ADS
-
February 12th, 2013, 19:01
iis چيست ؟
جابجائي فايل در ويندوز سرور چجوري هست من هرچي ديدم دوستان كه ميخوان سرعت ترنسفر نشون بدن عكس از idm ميزارند ؟؟
وب سرور رو هم بايد نصب كرد يا قابليت هست كه بايد فعال كرد ؟؟؟
دوستان سايت فيلم ها كه پشت سر هم چيلتر ميشن چطوري دامينشون رو عوض ميكنن سرور مشكلي با اين كار پيدا نميكنه؟؟؟؟
-
-
February 13th, 2013, 11:54
iis چيست ؟
جابجائي فايل در ويندوز سرور چجوري هست من هرچي ديدم دوستان كه ميخوان سرعت ترنسفر نشون بدن عكس از idm ميزارند ؟؟
وب سرور رو هم بايد نصب كرد يا قابليت هست كه بايد فعال كرد ؟؟؟
دوستان سايت فيلم ها كه پشت سر هم چيلتر ميشن چطوري دامينشون رو عوض ميكنن سرور مشكلي با اين كار پيدا نميكنه؟؟؟؟
-
-
February 13th, 2013, 12:48
عضو دائم
IIS = وب سرور تحت ویندوز سرور ( نمونه های مشابه Apache - Ngnix و....)
جابجای بستگی به مبدا شما داره - اگر یک سرور مجازی باشی بنده انتقال از طریق ریمورت را پیشنهاد میکنم ( البته راه های بسیاری وجود داره)
وب سرور و در مجموع ابزار سرویس دهی باید نصب شود (مثل میل سرور - فایل سرور و....)
مشکلی در مورد تغییر دامین موجود ندارد ( اگر هاست باشید یا سرور مجازی و نوع مدیریت محتوا مراحل کمی متفاوت تر خواهد بود)
شاد باشید
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 10:37
به سرور مجازي حتما" دامنه متصل كرد تا بشه براي دانلود لينك داد
دوستان از لحاظ مفهومي در حال يادگيري هستم ولي دارم ميگردم يه سرور كه بتونم باهاش ياد بگيرم رو پيدا كنم و كار كنم
ممنون از همه دوستان
-
-
February 15th, 2013, 11:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
perince_3000
به سرور مجازي حتما" دامنه متصل كرد تا بشه براي دانلود لينك داد
دوستان از لحاظ مفهومي در حال يادگيري هستم ولي دارم ميگردم يه سرور كه بتونم باهاش ياد بگيرم رو پيدا كنم و كار كنم
ممنون از همه دوستان
خیر. می توان با آی پی لینک داد
-
تعداد تشکر ها از bronze به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 16:04
ممنون دوست عزيز خيلي ممنون
-
-
February 18th, 2013, 14:15
سلام خسته نباشید اگه لطف کنید سوالمو بیش از حد ساده جواب بدین ممنون میشم چون من انچنان سردر نمیارم
من سرور مجازی دارم 2تا سوال دارم یکیش اینکه چجوری بفهمم رمم چنده کلا مشخصات پنلمو ایا میتونم تو سرورم ببینم؟
سواله بعدیمم اینکه من چجوری از یوزرهای وی پی ان و **** ام backup بگیرم فکنم ویندوزمم 2003 باشه حالا نمیدونم باید میگفتم یا ن
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
-
-
February 19th, 2013, 08:14
خب يه سوال از دوستان وي پي اس رو به عنوان آپلود سنتر استفاده كنم بهتره يا خود سايت هم رو سرور بيارم
ميخوام اسكريپت vip نصب كنم رو سرور امكانات خاصي لازم داره ؟؟؟؟
-
-
February 22nd, 2013, 23:32
خب يه چندتا سوال
سرور مجازي ويندوز سرور 2008
iis نصب شده روش
رم 4 گيگ
سي پي يو 1000
اين iis نصب هست ولي من بلد نيستم راش بندازم فقط ميخوام بدونم چطوري ست كنم كه فعلا" فقط دانلود كنم
چطور سرور رو با دامنه ست كنم
در كل دوستان ميخوام فقط از سرور به عنوان هاست دانلود استفاده كنم نظر دوستان اينه كه چيكار كنم
-