-
February 4th, 2013, 20:49
عضو دائم
تحریم Name.com
سلام
این ایمیل یکی دو روز پیش به دستم رسید
Name.com is a US-based company and must comply with US laws prohibiting us from providing services to Cuba, Iran, and Sudan ("Sanctioned Countries"). As your registrar of record, Name.com requests your immediate attention regarding your account ------ or domain(s):
....
Based on the information available to us, some or all of your "WHOIS" contact information (billing, registrant, administrative, technical, auxiliary billing contact information, or account-level contact information) for your domain or account is within a Sanctioned Country. If the contact information for your domain or account incorrectly provides an address in a Sanctioned Country, you will be required to correct your address by March 31, 2013 ; otherwise your ability to renew will be disabled, after which failure to correct will result in the eventual suspension of services to your domain.
Kind regards,
Name.com Support
مگه اینا یکی دو سال پیش نمی گفتن ما با هیچ جا مشکل نداریم؟؟؟؟؟؟
چی شد؟
من چند تا از دومین هامو به خاطر گوگل اپز اینجا ثبت کردم به نظرتون بهترین راه حل چیه؟
-
-
February 4th, 2013 20:49
# ADS
-
February 4th, 2013, 21:52
پاسخ : تحریم Name.com
خودش راه حل رو نوشته! نوشته اطلاعات هویز را تغییر بدید.If the contact information for your domain or account incorrectly provides an address in a Sanctioned Country, you will be required to correct your address by March 31, 2013
-
تعداد تشکر ها از Talahost.Com به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2013, 22:05
عضو دائم
خب بازم ریسکیه ....
چه اعتباری هست که بعدش گیر ندن؟؟؟
-
-
February 4th, 2013, 22:14
پس ترانسفر کنید DirectI
-
-
February 4th, 2013, 22:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Arashdn
سلام
این ایمیل یکی دو روز پیش به دستم رسید
مگه اینا یکی دو سال پیش نمی گفتن ما با هیچ جا مشکل نداریم؟؟؟؟؟؟
چی شد؟
من چند تا از دومین هامو به خاطر گوگل اپز اینجا ثبت کردم به نظرتون بهترین راه حل چیه؟
ارش جان والله همون 2 سال یش یادمه میگفتن نیم دات کام سایه ایرانیها را با تیر میزنه اینکه با اطلاعات ایرانی اونجا ریجستر بودن و تا الان کاری نداشتن خیلی خوش شانس بودین
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
February 4th, 2013, 22:26
-
-
February 12th, 2013, 00:36
-
-
February 12th, 2013, 00:39
برای من که از پارسال تحریم هستش چون من میخواستم یک دامین بخرم گفتند با اطلاعات از ایرا نمی تونیم ثبت کنیم
-
-
February 12th, 2013, 00:40
عضو انجمن
بگین کجا ایران تحریم نیست
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
-
-
February 12th, 2013, 01:02
آخه کجاش غیره تحریمه که این نباشه