دوست من بحث من الان سود کردن نیست بحث سر جلوگیری از ضرر میلیونی هست. چون من از این سرور ها سودی آنچنانی نمیبردم . از مقایسه قیمت هامون با جاهای دیگه میتونیستید اینو متوجه شید.
اما در مورد مثالتون هم این مثال درستی نیست. اگه من سرور رو نگه میداشتم و سرویس شمارو کنسل میکردم حق با شما بود. ولی وقتی سرور کلا کنسل شده دیگه کاری از دستم بر نمی اومد. دوستانی که دستشون تو کاره متوجه منظورم میشن. هزینه سرور ماه قبلش ۹۰۰ تومن شده بود در حالی که ۷۵۰ بازگشت داشت. ماه جدید رو خواستیم شارژ کنیم دیدم هزینه در میاد ۱۳۵۰. اگه کسی کنسل نکنه و همون پول قبل رو بخواد بده که ۶۰۰ تومن ضرر میکنیم. اگرم بخوایم افزایش قیمت بدیم که فقط ۲ نفر حاضر به تمدید هستند و ضررمون میره رو ۱۳۰۰. چاره ای جز کنسل کردن نداشتیم. ما یه طرفه هم تصمیم نگرفتیم و از کاربرا نظر خواهی کردیم. وی پی اس هارم ناگهانی نبستیم بلکه از ۱۰ روز جلوتر اطلاعیه دادیم و ایمیل زدیم. نمیخوام بگم ما تغصیر نداشتیم ولی وقتی اینقدر مرام گذاشته بودیم که سرویسی که همه جا ۵۰ ۶۰ تومن هستو میدیم ۲۰ تومن مشتریا هم باید اینقدر فهم داشته باشند که ...
شما از جای دیگه سرور گرفتید که تغییر قیمت نداشتن. یعنی افزایش نرخ ارز رو قیمت گذاریشون تاثیر نداشته. در حالی که یورو از ۴۲۰۰ رسید به ۵۸۰۰. دیگه خودتون یه ۲ ۲ تا ۴ تا بکنید ببینید متوجه میشید موضوع رو.