نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: سرور مجازی آلمان - قیمت ویژه فقط ۳ آی پی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن parsspace آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    312 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی آلمان - قیمت ویژه فقط ۳ آی پی

دوست من بحث من الان سود کردن نیست بحث سر جلوگیری از ضرر میلیونی هست. چون من از این سرور ها سودی آنچنانی نمیبردم . از مقایسه قیمت هامون با جاهای دیگه میتونیستید اینو متوجه شید.
    اما در مورد مثالتون هم این مثال درستی نیست. اگه من سرور رو نگه میداشتم و سرویس شمارو کنسل میکردم حق با شما بود. ولی وقتی سرور کلا کنسل شده دیگه کاری از دستم بر نمی اومد. دوستانی که دستشون تو کاره متوجه منظورم میشن. هزینه سرور ماه قبلش ۹۰۰ تومن شده بود در حالی که ۷۵۰ بازگشت داشت. ماه جدید رو خواستیم شارژ کنیم دیدم هزینه در میاد ۱۳۵۰. اگه کسی کنسل نکنه و همون پول قبل رو بخواد بده که ۶۰۰ تومن ضرر میکنیم. اگرم بخوایم افزایش قیمت بدیم که فقط ۲ نفر حاضر به تمدید هستند و ضررمون میره رو ۱۳۰۰. چاره ای جز کنسل کردن نداشتیم. ما یه طرفه هم تصمیم نگرفتیم و از کاربرا نظر خواهی کردیم. وی پی اس هارم ناگهانی نبستیم بلکه از ۱۰ روز جلوتر اطلاعیه دادیم و ایمیل زدیم. نمیخوام بگم ما تغصیر نداشتیم ولی وقتی اینقدر مرام گذاشته بودیم که سرویسی که همه جا ۵۰ ۶۰ تومن هستو میدیم ۲۰ تومن مشتریا هم باید اینقدر فهم داشته باشند که ...
    شما از جای دیگه سرور گرفتید که تغییر قیمت نداشتن. یعنی افزایش نرخ ارز رو قیمت گذاریشون تاثیر نداشته. در حالی که یورو از ۴۲۰۰ رسید به ۵۸۰۰. دیگه خودتون یه ۲ ۲ تا ۴ تا بکنید ببینید متوجه میشید موضوع رو.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    100
    تشکر شده در
    70 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی آلمان - قیمت ویژه فقط ۳ آی پی

اولا بحث مرام نیست که میگید مرام گذاشتم دادم 20 تومن(لطفا مردم رو چیزی فرض نکنید) هیچ گربه ای باسه رضای خدا موش نمیگیره
    بعدشم اگه شما خیلی مرام داشتید، مثلا میگفتید که هر کسی که سرور به آلمان تغییر بده و یک ماه شارژ کنه اون مدتی که از فرانسه مونده بهش اضافه میشه(پس الکی ادعای مرام نکنید)
    شما اطلاعیه دادید قبول، خیلی واقعا کاره سخت و دشواری انجام دادید که 4بار اطلاعیه زدید، اما بازم اینکار شما توجیه نیست
    دیگه مزاحم وقت شما نیمشم، اگه حرفام درست باشه کسی که بخونه متوجه میشه، اگرم نه که شرمنده همه که اسپم دادم
    بازم از شما ممنون بابت اون چند وقتی که برام مرام گذاشتید و سرور دادید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)