سلام
تا حالا از مهر هاست سرویس نداشتم ولی قبلا بعضی ا با هاست این ارائه کننده مشکل داشتن
* البته برایه گزشتس
فکر می کنم با نام کاربری Desperados در انجمن هستن می تونید سوابقشونو چک کنید تو انجمن
فقط همه گزینه هارو از هر شخصی می خواید بگیرید چک کنید مثلا مهر هاست پشتیبانی نرم افزاری رو زده 30$/ماه پس فکر می کنم اصلا راهنمایتون نکنن (البته بیشتر ارائه کننده پشتیبانی نمیدن اگر هم بدن موارد کوچیک اونم فقط برای مشتری مداری )
از هلند بگیرید خوبه ولی اگر دانلود تورنت ندارید از بقیه کشور ها هم میتونید بگیرید مثلا انگلیس و فرانسه و المان هزینش هم فکر کنم کمتر
من از هر 3 کشور سرویس داشتم 2 سال پیش که فرانسه عالی بود و یه اتفاقاتی افتاد که رفتم سراغ سرویس المان 3 ماه استفاده کردم و دانلود تورنت هم داشتم و اصلا مشکلی پیش نیومد که دوباره یه مشکلاتی پیش امد در اخر هم از انگلیس سرویس گرفتم و راضیم
المان بعضی مواقع گیر من مشکلی نداشتم ولی خیلی ها با لوکیشن المان و Abuse مشکل داشتن
این ارائه دهنده ها رو هم من قبول دارم
HyperServer
MagicVps.Com
AvalinHost (از لوکیشن المان و فکر می کنم شخصا با فیلم و اهنگ کپی مشکل دارن و سرویس نمی دن به سایت های با این موضوع )
, ...
داخل انجمن یه سرچ بکنید دستتون میاد چی به چیه و فرق هزینه ها به چه دلیل و ............
موفق باشید