نوشته اصلی توسط
hoka
برای تست یک روز به عنوان درگاه فرعی در فروشگاهم قرار دادم . چند تراکنش هم انجام شد . مشکلی در انجام تراکنش نبود . سودی هم کسر نشد .
واریز هم در چند ساعت انجام شد توسط شتاب که تا الان از تمام درگاه های دیگه که کار کردم باهاشون سریع تر بود ( زرین پال - پارس پال - شتاب - جی پال تک پرداخت و ... . خوبی اش این بود که زمانی برای آزاد شدن مبلغ موجود در حساب کاربری نیاز نبود و بعد از هر تراکنش هم فورا میشه درخواست واریز وجه زد . در کل خوب بود و راضی بودم . امیدوارم کیفیت و تسویه حساب همینطوری خوب باقی بمونه .
تبلیغ رو هم فراموش نکنید
فقط اگه میشد برای هر درگاه پلاگین جدایی نوشته میشد بهتر بود که بشه هر 3 درگاه رو به سایت اضافه کرد به صورت جداگانه
مورد دوم پیشنهادات : درصد کارمزد اگر بعدا خواستید اضافه کنید کم باشه مثلا یک درصد
دوم پول رو مثل بقیه درگاه ها چند روز نگه ندارید که بعد از اون مدت بشه درخواست تسویه داد . فوقش مثلا برای درخواست فوری ( که مثل الان بعد از هر تراکنش هست ) یک درصد کارمزد اضافه تر بگیرید
مورد سوم :
واریزها اگه به صورت خودکار نیست به صورت خودکار طراحی کنید که بعد از اینکه سایتتون پربازدید شد مشکل حجم کار و واریز پیش نیاد براتون
یک مشکل هم دیدم که نتونستم هنوز برای بار دوم تستش کنم : فکر کنم با درخواست واریز و یا گذشت زمان درگاه از حالت بانک ملت به خودکار تغییر کرد . البته دقیق اطمینان ندارم . فکر کنم با واریز بعدی اطلاعات دقیق تری بتونم بدم
در کل فعلا به درگاهتون بالاترین نمرور میدم
البته امنیت رو بررسی نکردم غیر از اینکه سایت روی هاست اشتراکی هست . حتما در سریع ترین زمان ممکن یک سرور اختصاصی یا حداقل در این شروع کار یک سرور مجازی قوی تهیه کنید و از نظر امنیتی خوب کانفیگش کنید چون امنیت برای کاربر ها خیلی مهم هست