مثلا اگه سازمانی باشه Org یا مربوط اینترنت و سرویس های اینترنتی باشه Net مناسب تره. در کل Com محبوب تره ولی زیاد دیگه حساسیت به خرج نمیدن بعضی ها.برای من که تو این زمینه اطلاعاتم کم هست دامین صرفا یک اسم هست پس چرا میگن خدمات و ابزارهای شرکت ها با هم فرق میکنه مگه یه اسم چه خدماتی میتونه داشه باشه مثلا؟
در خصوص حفظ نام دامنه برای سال های بعد میگن هیچ تضمینی نیست خوب پس من سال بعد سعی میکنم دامین گوگل دات کام رو بخرم !!! پس تضمین اونا کجاس؟ یعنی چه تضمینی داره دامین سایت من سال اینده قبل از پایان اعتبارش به کس دیگه ای فروخته نشه و من نتونم تمدید کنم؟هرگز همچین اتفاقی نمیوفته. وقتی شما یک دامنه رو ثبت می کنید تا یک سال مال شماست و کسی نمیتونه اونو بگیره. ضمنا بعد از منقضی شدن دامنه و عدم تمدیدش هم دامنه به مدت 60 روز مجددا برای شما (فقط) قابل ثبت هست.
آیا میشه دامین رو برای چند سال خرید؟ چون من دیدم همه جا یک ساله میفروشن؟بله میشه ولی نمایندگان ایرانی اکثرا سالیانه تمدید می کنند اما سایت هایی مثل goddady چند ساله هم ثبت می کنند با این حال پیشنهاد میشه از اون ها مستقیما ثبت نکنید مخصوصا از گوددی که پنل دامنه نمیده و دردسرش زیاده.
فروشنده اصلی دامین دقیقا کیه تو دنیا؟شرکت هایی مثل Resellerclub .. Goddady...
دامین یک اسم هست دیگه این محیطی که میگین چیه این وسط؟متوجه نشدم :دیشما میتونید تنها دامین رو بخرید و برای خودتون نگه دارید هر وقت لازم داشتید استفاده کنید. در صورت تمایل به داشتن سایت بعد از خرید هاست name server های هاست مربوطه رو متصل می کنید به دامنه. ربطشون به این شکله. هاست لینوکس و ویندوز داریم که از نقاط مختلف دنیا میتونید خرید کنید . البته سمت هاست رایگان نرید اونم برای پروژه های جدی و مهم.
آیا میشود دامین خرید و بعدها فضا خرید؟ این دو به هنگام خرید چقدر بهم وابسته هستن؟ مثلا من دامین بخرم بعد از 6 ماه خودم میتونم اون رو وصل کنم به هاست های رایگان اینترنت؟ اون هاست باید چه امکاناتی داشته باشه تا من بتونم متصل کنم؟