-
November 9th, 2012, 22:31
پاسخ : مشکل آنلاین گیر کردن یوزر در ibsng

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
Setting ==> advanced configuration
تو این قسمت باید
Check Online max fails
رو از 2 به 200 تغییر بدید
البته یه نکته اینه که اگر اسکویید هم رو رو کانفیگ کرده باشید باعث میشه موزر های اسکویید انلاین بمونند و باعث می شه که یوزر ها انلاین نشون داده بشه که اونم باعث می شه نشنوند به سرور متصل بشند. برای اینکه این مشکل هم حل بشه باید تابع محدودیت یوزر انلاین رو از فایل کانفیگ اسکویید حذف بکنید
دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادید درست شد
-
تعداد تشکر ها ازamir_ng به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012 22:31
# ADS
-
November 10th, 2012, 01:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amir_ng
دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادید درست شد
خواهش می کنم
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2012, 12:45
عضو جدید
سلام من از ورژن squid_radius_auth-1.10 استفاده می کنم لطفا این ورژن رو آدرس wget شو بده نصب کنم ببینم چطور جواب می ده
-
تعداد تشکر ها از spaceman_ به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 16:08

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
Setting ==> advanced configuration
تو این قسمت باید
Check Online max fails
رو از 2 به 200 تغییر بدید
البته یه نکته اینه که اگر اسکویید هم رو رو کانفیگ کرده باشید باعث میشه موزر های اسکویید انلاین بمونند و باعث می شه که یوزر ها انلاین نشون داده بشه که اونم باعث می شه نشنوند به سرور متصل بشند. برای اینکه این مشکل هم حل بشه باید تابع محدودیت یوزر انلاین رو از فایل کانفیگ اسکویید حذف بکنید
تابع محدودیت یوزر انلاین رو میشه بگید کجاست که حذفش کنم؟
-
تعداد تشکر ها از mesripoor.66 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 20:29
عضو انجمن
این مشکل با سرعت هارد و رم لینوکس رابطه مستقیم داره یعنی اینو با تجریه کاری دارم میگم رم رو روی 2 گیگ بذارید و لیمیت شده نباشه و از هارد پر سرعت استفاده کنید به هیچ عنوان به مشکل بر نمیخورید یکی از یوزر های پر مصرف من همین مشکل رو داشت با همین مشخصاتی که گفتم الان روزانه بالای 500 نفر ان داره بدون اینکه حتی یک یوزر هم انلاین بمونه
-
تعداد تشکر ها ازmilad221 به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 12:26

نوشته اصلی توسط
milad221
این مشکل با سرعت هارد و رم لینوکس رابطه مستقیم داره یعنی اینو با تجریه کاری دارم میگم رم رو روی 2 گیگ بذارید و لیمیت شده نباشه و از هارد پر سرعت استفاده کنید به هیچ عنوان به مشکل بر نمیخورید یکی از یوزر های پر مصرف من همین مشکل رو داشت با همین مشخصاتی که گفتم الان روزانه بالای 500 نفر ان داره بدون اینکه حتی یک یوزر هم انلاین بمونه

ما هم دقیقا به همین تجربه شما رسیدیم و با قرار دادن سرورها روی سرورهایی با هاردهای پر سرعت و اختصاص رم مناسب مشکلمون حل شد . هرچه تعداد آنلاینها بالاتر باشه میزان رم مورد نیاز نیز بیشتر می شود و باید رم بیشتری بهش اختصاص داد.
پاک کردن مرتب لاگها و به صورت اتوماتیک مثلا هر 5 دقیقه یکبار یا هر 10 دقیقه یکبار خیلی موثر و مفید هستش
و هم چنین چک کردن انلاینها رو هم تغییر ندید و همون 60 و 2 یا 60 و 1 خوبه .
-
-
February 10th, 2013, 23:24
عضو جدید
من اگه اعلام بخوام لوگو پاک کنم
دستی پیکار باید کنم
-
-
February 10th, 2013, 23:29
از طریق ssh وارد سرور بشید و دستورات زیر رو بزنید
cd /var/log/IBSng
این محل ذخیره سازی لاگهای IBSng هستش
du -sh
دستور بالا حجم اشغال شده توسط لاگها رو بهتون نشون میده
کد:
rm -rf /var/log/IBSng/*
دستور بالا هم این مسیر رو کامل خالی میکنه
حالا می تونی دوباره دستور قبلی رو بزنی ببینی فضا خالی شده
توی خود سرور هم میشه کانفیگ کرد که به صورت دوره ای این لاگها رو پاک کنه ولی اگه دیدی پاک نکرده روش دستی به این صورت هستش که توضیح دادم
-
-
February 11th, 2013, 00:48
دوستان منم ی آی بی اس دارم که روی Squid اکانتینگ کانفیگ شده .. یوزر ک میسازم کار میده .. اما تو آنلاین های آی بی اس نشون داده نمیشه ... حتی یوزر رو که پاک میکنم بازم اکانت فعال هست ... چی کار باید کنم ؟ آنلاینمم کمه که بگیم از رم باشه که نیست
یوزر وصل هم که باشه آفلاین نشون میده
ویرایش توسط felfel : February 11th, 2013 در ساعت 00:52
-
-
June 27th, 2014, 13:04
سلام
دوستان من همین مشکل آنلاین گیر کردن یوزرهارو دارم.از آموزش پست 1 هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.کسی هست کمکم کنه؟؟ممنونم میشم
-
تعداد تشکر ها از abas002 به دلیل پست مفید