یاد بگیرید ادبیات صحبتتون رو درست کنید
شما رو نمیشناسم و هیچ سابقه کاری ای ازتون ندیدم
اما از طرز صحبتتون کاملا معلومه
--------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد هتزنر و در استیشن:من با رداستیشن هیچ همکاری نداشتم اما وقتی این صحبتتون رو دیدم خیلی جالب بود برام:"هتزنر با اون عظمتش کجا ...."
بله منم میتونم برم تو کویر یه ساختمان بزرگ بسازم توش هم انواع دسکتاپ و سرور های دسته 2 و 3 رو بزارم بعد بعد بگم :چه دیتاسنتر عظیمی ساختم
البته به دوستانی که با هتزنر کار میکنند امیدوارم برنخوره
من خودم تجربه خیلی بدی داشتم،اگه دوستان میگن بدون اجازه از ما برای درست کردن Raid دستکاری کردند و بعد فرمت هارد سرور ،من یه زمانی با hetzner کار میکردم
روی سرور ex4s دوتا هارد 2 ترابایتی داشتم (2 یا 3 ترابایت دقیقا یادم نیست ex4s چجوری ست میشد هارد ها)
یه روز کانکت شدم به سرور دیدم یه سری سرور ها خاموشه،storage رو که بررسی کردم دیدم یکی کلا disconnect میزنه
بعد کلی تیکت بازی که هی گفتن مشکل از ما نیست و ریبوت کنید و اینکارا بالاخره گفتن اشتباها کابل هارد رو کشیدن و وقتی دوباره زدن کلا دیگه هارد شناسایی نشده،چند دقیقه بعد دیدم هارد شناخته شده ، ولی فرمت شده کاملا !!!!
گفتن هارد رو فرمت کردیم دوباره گذاشتیم
حالا میتونید مقایسه کنید،برای اطلاعات بیشتر میتونید یه سر به wht.com بزنید و review های راجع دیتاسنتر هتزنر رو مطالعه کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز شما که دم از علم مدیریت میزنید 100% باید بدونید همون طور که میتونید (و باید ) در هتزنر ابیوز ها رو مدیریت کنید پس باید بدونید xlhost که به شبکشون بیشتر هم اهمیت میدن(از نظر ساختار شبکه) هم باید اینکار انجام بشه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سرعت هم شما که علم مدیریت سرور در هتزنر رو کاملا میدونید باید این رو هم بدونید سرعت شبکه سرور با دانلود مشخص نمیشه،در دیتاسنتر ها تنها نرم افزار مورد تایید iperf هست،اگه با اون هم تست کردید و مشکل داشتید اون موقع مستند کنید مدارکتون رو برای دیتاسنتر بفرستید تا چک کنند (هم سخت افزاری هم پورت سرور)