نقل قول نوشته اصلی توسط topuser نمایش پست ها
ممنون واسه راهنمائی
آقا در این مورد رفتم در قسمت Simple DNS Zone Editor و در قسمت Add an A Record اسم download گذاشتم و بعد پائینش ip هاست دانلود را گذاشتم و بعدش add a record را زدم
اما بعدش را دقیقا متوجه نشدم باید چکار کنم که کاملا ست بشود

دوستان میخواهم در صفحه اصلی سایت مثلا
www.site.com
که کسی وارد میشود و وقتی که میخواهد آپلود کند آن فایل بطور اتوماتیک برود به هاست دانلود که از جای دیگری خریداری شده است و لینک فایل مثلا اینطوری بشود
www.download.site.com/file.zip
ممنون میشوم بیشتر توضیح دهید
با سلام خدمت شما،
من منظور شما رو به این صورت متوجه شدم که در حال حاضر 2 هاست دارید اگر اشتباه نکنم
و طبق گفته ی شما مایل هستید کاربران وقتی فایل آپلود می کنند به هاست دانلود دیگری منتقل شود.
این امکان به ندرت قایل انجام است زیرا کسانی که هاست میفروشند معمولا اشتراکی هست و آیپی اختصاصی
نمی دهند.
پیشنهاد من به شما این هست که شما پس از تهیه یک سرور مجازی خوب،
یکی از نرم افزار های ذکر شده توسط خودم { EasyPHP , Wamp Server } نصب کنید تا اسکریپت آپلود سنتر
نصب کنید.

برای درست کردن چنین آدرسی http://dl.domain.com/file/zip وارد هاست ( cPanel ) شوید و سپس
Advanced DNS Zone Editor را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید، سپس بجای Name برای مثال قرار دهید dl.domain.com
و در TTL عدد 14400 قرار دهید و Type رو همون A قرار بدید، نهایتا Address رو آیپی سرور مجازی خودتون قرار بدید.

حالا با کمی خلاقیت در وبسایت می توانید با درست کردن گزینه ی برای کاربرانتان به نام آپلود فایل
لینک آپلود سنتر که بر روی سرور مجازی می باشد قرار دهید و کاربران راحت آپلود رو انجام بدهند.

با احترام...