من که در حد اساتید نیستم(کلا در سطحی نیستم که بخوام به کسی چیزی یاد بدم)یه سری اطلاعات کوچیک دارم که به اشتراک میزارم شاید به درد کسی بخوره
اگه اشتباه میگم ممنون میشم دوستان اطلاح کنند
Xen Paravirtualization
Xen HVM
دو تکنولوژی استفاده شده در کرنل مجازی ساز xen هستند،میشه تعریفشون کرد ( به ترتیب از بالا به پایین) : None Hardware-assisted و Hardware-assisted
در تکنولوژی اول شما سخت افزار رو مجازی سازی روش انجام نمیده،میشه تعریف کرد روی پروسه ها و هسته سیستم عامل مجازی سازی رو انجام میدید،در این حالت hypervisor و OS توی یک حلقه (ring) دیگه اجرا میشند و ماشین های مجازی روی ring جداگونه
اما در تکنولوژی دوم که به Fully Virtualization هم معروفه شما همه سخت افزار و منابع رو مجازی میکنید،حتی Bios و USB Controller ها رو
به این ترتیب شما میشه گفت یه سیستم کاملا شخصی با منابع شخصی دارید،در این حالت Xen از Qemu ببرای تکنیک شبیه سازی قطعات استفاده میکنه ( روش قبلی دیگه به شبیه سازی نیاز نداشت)
به همین دلیل معمولا XEN PV از XEN HVM سریع تره ( البته میتونید از PV-on-HVM هم برای بالا بردن کارایی استفاده کنید)
اما (تا اونجا که من میدونم) PV بیشتر به هماهنگی هسته سیستم عامل حساسه، برای همین بهترین عملکرد رو روی Linux kernel های سازگار داره ( تا جایی که من یادمه با ویندوز مشکل داشت)
اما HVM دیگه اینطور نیست و اون مشکل هماهنگی هسته سیستم عامل رو نداره
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما برای نصب (کوتاه توضیح رو میگم اگه به توضیح بیشتر نیاز بود بگید بلد بودم توضیح بدم )
برای نصب Xen شما به پارتیشن های Boot,Root,Swap,LVM نیاز دارید که معمولا 100 مگ بوت،60-110 گیگ روت ، 3-6 گیگ Swap (که میتونید به پارتیشن های کوچک تر برای بالا بردن کارایی تبدیل کنید)
بعد هم کرنل XEN رو با YUM نصب میکنید ( حالا در حالت HVM یا PV)بعد هم فایل grub رو برای بوت شدن از کرنل xen تغییر میدید
بعد نصب هم برای نصب solusvm شما به یک سرور slave و یک master نیاز دارید که slave روی سرور اختصاصی و master روی یک سرور مجازی (معمولا ) راه اندازی میشه
(برای نصب دستورات رو نگفتم چون دیدم شاید دوستان بدونند بازم اگه مشکلی بود بگید اضافه کنم)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در هر حال Xen یکی از بهترین تکنولوژی های مجازی سازی حال حاضره ولی هنوز تو کشور ما خیلی جانیافتاده (شاید چون قابل اورسل نیست :دی)(البته برای ROI هم زیاد جا افتاده نیست :دی)
اما اگه یکم سختی اولش رو تحمل کنید واقعا از نظر بقیه موارد خیالتون راحته
این اندک علم من بود ، امیدوارم تونسته باشم کای انجام داده باشم
پ.ن:اساتید گرامی اگه اشتباه داشتم ممنون میشم گوشزد کنید