صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 56

موضوع: بدترین دیتاسنتر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    212
    تشکر شده در
    162 پست

پیش فرض پاسخ : بدترین دیتاسنتر

نقل قول نوشته اصلی توسط aghayegol نمایش پست ها
    خوشم میاد سایر دوستانی که حرفه تر هم هستند این دیتاسنتر و نوع پشتیبانی رو کاملا رد کردند
    نمیدونم چرا بعضی ها تعصب بیجا به اینجا دارند در صورتی که هیچ کیفیتی نداره

من حرفه ای vps میدم و کل مشتری هام از گوگل و تبلیغات ادز سایت کلیکی هست
    توی 3-4 سال با هتزنر کیم سوفی ovh فرانسه ، 2 ماه ovh آمریکا رد استیشن xlhost حتی 1 بار ویرا و . . . کار کردم

بهترین نوع پشتیبانی رو اول از هترنر دیدم بعد ovh فرانسه چون در قبال هزینه که میدم کیفیت مطلوبی گرفتم
    هتزنر رو شدیدا تایید می کنم کلا آلمان ها بسیار دقیق و با نظم هستند و کشکی عمل نمی کنند

رداستیشن رو اول تاپیک مشکلش رو گفتم که به جای بحث کارشناسی همه اومدن دعوا اینجا
    xlhost هم حدود 4 سرور داشتم اما پشت سر هم ابیوز الکی میداد و باعث اختلال در کار شد که مجبور شدن کنسل کنم و از yoesup بگیرم که فعلا خوبه البته xlhost پورت خوبی هم نداشت و روی ویندوز کاربر هام راضی نبودند

ولی نمی دونم چرا توی این تالار همه با هم دعوا دارند
    واقعا کی و کجا توی این تاپیک کمتر ازگل به رد استیشن گفت من که نفهمیدم لطفا بفرمایید کی بود که یهو به این نتیجه رسیدی اقای pardishosting هم انتقادی که کرد ولی اونم گفت راضی است که!!!
    ولی اگر میخوای حرف خودت رو بزنی خوب همه قبول میکنیم که بی کیفیت است
    ویرایش توسط k1ll3revil : February 9th, 2013 در ساعت 23:50

2. # ADS

عضو انجمن fr0nk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    373
    تشکر شده در
    248 پست

مشکل شما از جای دیگست

از پستتون خیلی احت بر میاید

" در قبال هزینه کمی که میدم کیفیت مطلوبی ..."

چند تا مورد

1- کیفیت مطلوب از چه نظر ؟ اپتایم ؟ سخت افزار (که فکر نکنم بشه سخت افزار جایی مثل هتزنر رو با دیتاسنتر های دسته اول مقایسه کرد)
    2-اگه شما فکر میکنید xlhost که نسبتا به خیلی چیزها کمتر گیر میده ابیوز الکی میزنه پس اصلا نباید سمت هتزنر برید

مشکل اینه برای منیجر های ایرانی چیزی به اسم تخلف معنی نشده،یکم اگه بشینید بحث های شبکه های دیتاسنتر ها ومسائل حقوقی کپی رایت و اسیب رساندن رو بخونید میفهمید چرا ابیوز میخورید و چرا حساسن

اگه شما میگید المانی ها دقیق و منظمند ، پس حتما قبول دارید که باید به قوانین کشوری و حقوقی و نظم و پاک بودن شبکشون پایبند باشند

برای جلوگیری از به هم خوردن این نظم ابیوز میخورید،حالا دلیل دارید ابیوز الکی بوده ؟ برای حرفتون مدرکی دارید ؟

3- نمیدونم مشکل شما با رداستیشن چی بوده (من با این دیتاسنتر کار نمیکنم دوستان فکر نکنن برای بیزنس خودم دارم اسم رداستیشن رو میارم)ولی اول بررسی کنید ببینید ایا واقعا مشکل از طرف دیتاسنتر هست ؟

یعنی شما هیچ مشکلی نداشته مدیریتتون؟

4-در مورد پورت xl هم ممنون میشم مدارکتون رو ارائه بدید

با تشکر

فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
    با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
    برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید

4. تعداد تشکر ها ازfr0nk به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    285
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    232 پست

خوشم میاد سایر دوستانی که حرفه تر هم هستند این دیتاسنتر و نوع پشتیبانی رو کاملا رد کردند
    نمیدونم چرا بعضی ها تعصب بیجا به اینجا دارند در صورتی که هیچ کیفیتی نداره

من حرفه ای vps میدم و کل مشتری هام از گوگل و تبلیغات ادز سایت کلیکی هست
    توی 3-4 سال با هتزنر کیم سوفی ovh فرانسه ، 2 ماه ovh آمریکا رد استیشن xlhost حتی 1 بار ویرا و . . . کار کردم

بهترین نوع پشتیبانی رو اول از هترنر دیدم بعد ovh فرانسه چون در قبال هزینه که میدم کیفیت مطلوبی گرفتم
    هتزنر رو شدیدا تایید می کنم کلا آلمان ها بسیار دقیق و با نظم هستند و کشکی عمل نمی کنند

رداستیشن رو اول تاپیک مشکلش رو گفتم که به جای بحث کارشناسی همه اومدن دعوا اینجا
    xlhost هم حدود 4 سرور داشتم اما پشت سر هم ابیوز الکی میداد و باعث اختلال در کار شد که مجبور شدن کنسل کنم و از yoesup بگیرم که فعلا خوبه البته xlhost پورت خوبی هم نداشت و روی ویندوز کاربر هام راضی نبودند

ولی نمی دونم چرا توی این تالار همه با هم دعوا دارند
    ابیوز الکی؟!:دی ایکس ال هاست پورتش 100 هست اکثرا سرورها به غیر از سرورهای dell که اگر سفارش بدی با پهنای باند حداقل 30 ترابایت 1 هم میده اما پورت 100 ی که میده واقعا 100 هست

عضو انجمن aghayegol آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    615
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    62 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fr0nk نمایش پست ها

1- کیفیت مطلوب از چه نظر ؟ اپتایم ؟ سخت افزار (که فکر نکنم بشه سخت افزار جایی مثل هتزنر رو با دیتاسنتر های دسته اول مقایسه کرد)
    2-اگه شما فکر میکنید xlhost که نسبتا به خیلی چیزها کمتر گیر میده ابیوز الکی میزنه پس اصلا نباید سمت هتزنر برید
    معلومه که نمیشه سخت افزار هتزنر رو با جایی مقایسه کرد! هتزنر با اون عظمت کجا و رداستیشن به درد نخور کجا اگه منظورت از کیفیت رداستشن اون هارد های آشغال و به درد نخور هست که جایی نگو بهتون میخندن
    برای ابیوز هم گفتم کسی که بلد نباشه روتر تنظیم کنه و سرور مدیریت کنه با هتزنر مشکل داره و عدم داشتن علم رو به گردن هتزنر می اندازه در غیر این صورت هتزنر هیچ مشکلی نداشته و نداره

تشکر تشکر کرده 
    615
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    62 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mrasol نمایش پست ها
    ابیوز الکی؟!:دی ایکس ال هاست پورتش 100 هست اکثرا سرورها به غیر از سرورهای dell که اگر سفارش بدی با پهنای باند حداقل 30 ترابایت 1 هم میده اما پورت 100 ی که میده واقعا 100 هست
    آره پورت 100 واقعی روی سرور 4 تا ویندوز 2003 بالا آوردن لینک دانلود زدن از خود xlhost ُ سرعت دانلود 50 کیلوبایت بود )))))))))

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    285
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    232 پست

آره پورت 100 واقعی روی سرور 4 تا ویندوز 2003 بالا آوردن لینک دانلود زدن از خود xlhost ُ سرعت دانلود 50 کیلوبایت بود )))))))))
    همونطور که دوستان در پستهای قبل گفتن مشخص شد شما فقط دنبال قیمت پایین و دسکتاپ هایی با رم 64 گیگ و سی پی یو های i7 هستید نه سرور...
    من هم میتونم بدون مدرک بگم فلان دیتاسنتر 1 کیلوبایت دانلود میده،واقعا موندم شما از کجا اومدید!وب هاستینگ تالک تا الان یوزری مثل شما نداشته،بحث با شما نتیجه ای نداره،شما خیلی خیلی حرفه ای وی پی اس میدید!
    موفق باشید

عضو انجمن fr0nk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    373
    تشکر شده در
    248 پست

معلومه که نمیشه سخت افزار هتزنر رو با جایی مقایسه کرد! هتزنر با اون عظمت کجا و رداستیشن به درد نخور کجا اگه منظورت از کیفیت رداستشن اون هارد های آشغال و به درد نخور هست که جایی نگو بهتون میخندن
    برای ابیوز هم گفتم کسی که بلد نباشه روتر تنظیم کنه و سرور مدیریت کنه با هتزنر مشکل داره و عدم داشتن علم رو به گردن هتزنر می اندازه در غیر این صورت هتزنر هیچ مشکلی نداشته و نداره

یاد بگیرید ادبیات صحبتتون رو درست کنید

شما رو نمیشناسم و هیچ سابقه کاری ای ازتون ندیدم

اما از طرز صحبتتون کاملا معلومه
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

اما در مورد هتزنر و در استیشن:من با رداستیشن هیچ همکاری نداشتم اما وقتی این صحبتتون رو دیدم خیلی جالب بود برام:"هتزنر با اون عظمتش کجا ...."

بله منم میتونم برم تو کویر یه ساختمان بزرگ بسازم توش هم انواع دسکتاپ و سرور های دسته 2 و 3 رو بزارم بعد بعد بگم :چه دیتاسنتر عظیمی ساختم

البته به دوستانی که با هتزنر کار میکنند امیدوارم برنخوره

من خودم تجربه خیلی بدی داشتم،اگه دوستان میگن بدون اجازه از ما برای درست کردن Raid دستکاری کردند و بعد فرمت هارد سرور ،من یه زمانی با hetzner کار میکردم

روی سرور ex4s دوتا هارد 2 ترابایتی داشتم (2 یا 3 ترابایت دقیقا یادم نیست ex4s چجوری ست میشد هارد ها)

یه روز کانکت شدم به سرور دیدم یه سری سرور ها خاموشه،storage رو که بررسی کردم دیدم یکی کلا disconnect میزنه

بعد کلی تیکت بازی که هی گفتن مشکل از ما نیست و ریبوت کنید و اینکارا بالاخره گفتن اشتباها کابل هارد رو کشیدن و وقتی دوباره زدن کلا دیگه هارد شناسایی نشده،چند دقیقه بعد دیدم هارد شناخته شده ، ولی فرمت شده کاملا !!!!

گفتن هارد رو فرمت کردیم دوباره گذاشتیم

حالا میتونید مقایسه کنید،برای اطلاعات بیشتر میتونید یه سر به wht.com بزنید و review های راجع دیتاسنتر هتزنر رو مطالعه کنید

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز شما که دم از علم مدیریت میزنید 100% باید بدونید همون طور که میتونید (و باید ) در هتزنر ابیوز ها رو مدیریت کنید پس باید بدونید xlhost که به شبکشون بیشتر هم اهمیت میدن(از نظر ساختار شبکه) هم باید اینکار انجام بشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد سرعت هم شما که علم مدیریت سرور در هتزنر رو کاملا میدونید باید این رو هم بدونید سرعت شبکه سرور با دانلود مشخص نمیشه،در دیتاسنتر ها تنها نرم افزار مورد تایید iperf هست،اگه با اون هم تست کردید و مشکل داشتید اون موقع مستند کنید مدارکتون رو برای دیتاسنتر بفرستید تا چک کنند (هم سخت افزاری هم پورت سرور)

فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
    با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
    برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید

10. تعداد تشکر ها از fr0nk به دلیل پست مفید

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

هتزنر دیتاسنتر خوبیه و انصاف نیست اسمش رو جزء بدترین دیتاسنتر های دنیا بیاریم
    پرت خوبی داره و پینگ مناسب.
    ولی به لحاظ قظعات اصلا نمی شه با رداستیشن مقایسش کرد.
    رد استیشن قطعات مرغوب و از جدیدترین مدلها ارائه می ده...
    هتزنر هنوز اون دسکتاپ 920 رو ارائه می ده ..
    کلا سرور در هتزنر کاملا شانسیه ، هیچ وقت نشد دو تا سرور یکسان ازش بگیرم کیفیتشون مثل هم باشه ....

12. تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    615
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    62 پست

من 13 سرور فعال از هتزنر الان توی پنلم دارم و همه 100 درصد آپ تایم بودند و مشکلی نداشتند اما همه سرورهایی که از رداستیشن داشتم به مشکل خورد و در همه موارد دیتاسنتر گویا سواد کافی برای پاسخ دادم نداشت.
    هتزنر بهترین پینگ به ایران و پورت عالی میده همین طور قیمت کاملا مناسب داره برای همین محبوب ترین شده
    هیچ ربطی هم به دسکتاپ بودن یا نبودن نداره چون حداکثر کیفیت رو داریم طی چند سال اخیر تجریه می کنیم

شما فقط کافیه کمی سواد انگلیسی و در webhostingtalk.com برید میبینید هتزنر در بین افراد خارج از کشور هم محبوبیت خاصی داره و به خاطر نظم کاری جزء رده های نخست در بین کاربران اروپا و آسیا هست

عضو انجمن CityKala.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    1,171
    تشکر شده در
    880 پست

من کاملا بر عکس میدونم افرادی که میگن هترنز بده بلد نیستن روتر کانفیگ کنن یا بلد نیستن ابیوز جواب بدن و سرور مسدود میشه میگن هتزنر بده
    یا اونایی که کلاه برداری می کنند و پول میکشن بالا همه چیز رو گردن دیتاسنتر می اندازند و مشتری هم نمیدونه و باور می کنه

من به لیست دیتاسنتر های بی کیفیت کیم سوفی هم اضافه می کنم
    اصلا سروری داشتید از اینجا؟
    یا با این تاپیک قصد به فروش رساندن سرویس خودتون و خراب کردن دیتاسنتری که همکاران کار میکنند رو دارید؟
    از این هاستینگ جدیدا چه میدونم هر چی اسمشو میذارید

اولین سروری که از ovh گرفتم یک 16 کیم سوفی بود حدود 1 سال روش بودم کوچک ترین موردی نداشت

پ.ن : همه شدن بده هتزنر شده خوبه! عجبز
    فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
    خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
    (ملاقات با هماهنگی)
    (فعالیت مجدد بزودی)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)