صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: لود سنگین سایت ها - لطفا کمک کنید

عضو انجمن succes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

پیش فرض پاسخ : لود سنگین سایت ها - لطفا کمک کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط roobinaserver نمایش پست ها
    بیشتر وقت نیست شرکت کنم در تاپیکتون دوستان هستند

فقط یک نکته :

شما که میگید منتقل شده و فقط آیپی عوض شده ربطی به کانفیگ نداره.

Vm منتقل شده.

یا حق

بله میدونم مشکل اینجاس که در سرور قبلی هم من سرورم رو کانفیگ نکرده بود ! (کانفیگ خیلی ابتدایی کرده بودم )

و یه سوال. من از جایی شنیدم که csf خیلی سرور رو سنگین می کنه بخاطر همین نصبش نکردم (قبلا نصب میکردم و بدون مشکل کار میکرد). آیا تایید میکنید که csf سرور رو سنگین میکنه ؟

به نظرتون els رو پاک کنم csf نصب کنم ؟
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

2. # ADS

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط succes نمایش پست ها
    بله میدونم مشکل اینجاس که در سرور قبلی هم من سرورم رو کانفیگ نکرده بود ! (کانفیگ خیلی ابتدایی کرده بودم )

و یه سوال. من از جایی شنیدم که csf خیلی سرور رو سنگین می کنه بخاطر همین نصبش نکردم (قبلا نصب میکردم و بدون مشکل کار میکرد). آیا تایید میکنید که csf سرور رو سنگین میکنه ؟

به نظرتون els رو پاک کنم csf نصب کنم ؟
    بستگی به کانفیگ Csf داره
    اگر خوب کانفیگ بشه سنگین نمی کنه هیچ به لود سرور کمک هم می کنه.

4. تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m-mehdipoor نمایش پست ها
    بستگی به کانفیگ Csf داره
    اگر خوب کانفیگ بشه سنگین نمی کنه هیچ به لود سرور کمک هم می کنه.

کسایی که بصورت حرفه ای سرور کانفیگ میکنن قیمت بدن برای کانفیگ سرورم
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

همانطور که جناب سجادیه گفتن ، اگر در سرور قبل این مورد نبود و در این سرور این مشکل بوجود آمده ، از آنجا که کانفیگ ها یکسان است ( هر چند ضعیف ولی یکسان است ) بیشتر به نظر میاد توان سخت افزاری سرور جدید کمتر باشه یا تعداد وی پی اس های میزبانی شده روی این سرور بیشتر باشه.
    توان سخت افزاری می تونه شامل نوع پردازشگر ، رم و هارد در نگاه اول و جتی مادربورد و در نگاه بعد باشه که در بعضی از دیتاسنتر ها مورد آخر کاملا شانسی است...
    به نظر من اگر می خواید خرج کنید ، قبلش مطمئن بشید و در صورت نیاز ارتقاع سخت افزاری بدید.
    در غیر این صورت بالانس کردن لود سرور شما توسط کانفیگر ها = لیمیت کردن کاربران شما ، مثلا آی پیشون مسدود بشه زودتر و یا دیتابیس محدود بشه و از حدی بیشتر شد اررور دیتابیس می بینن یا وب سرور محدود بشه و باعث اررورهای در وب سرور بشن و ... که با این لیمیت ها لود میاد پایین و صد در صد اعتراض می ره بالا..
    نمی گم کانفیگ بی اثر است ولی باید قبلش یه حداقل سخت افزاری وجود داشته باشد

7. تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m-mehdipoor نمایش پست ها
    همانطور که جناب سجادیه گفتن ، اگر در سرور قبل این مورد نبود و در این سرور این مشکل بوجود آمده ، از آنجا که کانفیگ ها یکسان است ( هر چند ضعیف ولی یکسان است ) بیشتر به نظر میاد توان سخت افزاری سرور جدید کمتر باشه یا تعداد وی پی اس های میزبانی شده روی این سرور بیشتر باشه.
    توان سخت افزاری می تونه شامل نوع پردازشگر ، رم و هارد در نگاه اول و جتی مادربورد و در نگاه بعد باشه که در بعضی از دیتاسنتر ها مورد آخر کاملا شانسی است...
    به نظر من اگر می خواید خرج کنید ، قبلش مطمئن بشید و در صورت نیاز ارتقاع سخت افزاری بدید.
    در غیر این صورت بالانس کردن لود سرور شما توسط کانفیگر ها = لیمیت کردن کاربران شما ، مثلا آی پیشون مسدود بشه زودتر و یا دیتابیس محدود بشه و از حدی بیشتر شد اررور دیتابیس می بینن یا وب سرور محدود بشه و باعث اررورهای در وب سرور بشن و ... که با این لیمیت ها لود میاد پایین و صد در صد اعتراض می ره بالا..
    نمی گم کانفیگ بی اثر است ولی باید قبلش یه حداقل سخت افزاری وجود داشته باشد

آقا مشکل من اینجاست که نمیدونم چه دردشه ... مشکل رو بدونم چیه یه راهی پیدا میکنم. کسی هست که سرور منو بررسی کنه و مانیتور کنه و مشکل رو پیدا کنه ... هزینه رو هم اعلام کنید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)