نوشته اصلی توسط HADNEZ-ICT می دهند اگر هم تایید نشد می تونی با گواهی اشتقال به تحصیل به درس ادامه بدهید سلام،ممنون که جواب دادید،ولی از این قضیه مطمئن هستید ؟ ینی نیازی نیست بخوام از دانشگاه انصراف بزنم بعد دوباره برگردم ؟ ( بعد از دریافت معافی منظورمه ) اگر اطلاعات بیشتری دارید بگید که توی پیام خصوصی ازتون بپرسم ، خیلی ممنون
نوشته اصلی توسط Nima-Sj سلام،ممنون که جواب دادید،ولی از این قضیه مطمئن هستید ؟ ینی نیازی نیست بخوام از دانشگاه انصراف بزنم بعد دوباره برگردم ؟ ( بعد از دریافت معافی منظورمه ) اگر اطلاعات بیشتری دارید بگید که توی پیام خصوصی ازتون بپرسم ، خیلی ممنون من خودم معافیت کفالت حین تحصیل گرفته بودم شما هم می تونید برید پلیس + 10 یا نظام وظیفه پی گیری کنید و اگر سوالی دارید بپرسید
خدمات میزبانی وطن دیتا ۴۵ درصد تخفیف خرید سرور مجازی، با بهترین کیفیت بدون اورسل
نوشته اصلی توسط Nima-Sj سلام،ممنون که جواب دادید،ولی از این قضیه مطمئن هستید ؟ ینی نیازی نیست بخوام از دانشگاه انصراف بزنم بعد دوباره برگردم ؟ ( بعد از دریافت معافی منظورمه ) اگر اطلاعات بیشتری دارید بگید که توی پیام خصوصی ازتون بپرسم ، خیلی ممنون بدون نامه دانشگاه نمیتونی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن