[QUOTE=winsent;668954]شما اینجا کاره ای نیستید که دارید نظر میدید!
خدا رو شکر که به افرادی همانند شما خدمات نمیدهیم...[/QUOTEg
واقعا از ادبتون متاسفم
فقط اینو بدونین که اینجا انجمن هست
تو انجمن هرکسی ازاده نظر بده
و ثانیا شما اومدین تاپیک فروش گذاشتین
اگه شفاف سازی نشه ممکنه یکی بیاد گول کلاه بردارهایی مثل شما که پول مردمو میخورین رو بخوره
پس بهتره شفااف سازی های لازمه بشه تا همه شمارو بشناسن
شخصی که مشکل داشته باشه داره نظر میده و شفاف سازی میکنه و نیازی به امثال شما نیست که خودتون رو وارد بحث کنید!
ما هم از شفاف سازی هیچگونه ترسی نداریم بلکه خوشحال میشیم نقاط ضعفمون رو بدونیم تا اون ها رو برطرف کنیم
احترام خودتون رو نگه دارید...
سرور مجازی و اختصاصی + طراحی حرفه ای وب سایت + نمایندگی هاست لینوکس ایران
شرکت انفورماتیک پاسارگاد | ارائه خدمات حرفه ای هاستینگ
www.VIPSERVERZ.com + www.Pasargad-ICTGroup.ir
من به عنوان یک کاربر که نزدیک به 4 سال عضو این انجمن هستم ، این پولا هیچ ارزشی نداره که ۲ تا همکار بخوان این حرفارو بیان کنند
به نظر بنده جناب winsent این مبلغ ها ارزشی نداره . فقط شما شرکت خودتون رو می برید زیر سوال .
بهتره خیلی محترمانه این داستان تمام بشه
ارادتمند
ویرایش توسط Ahura : February 7th, 2013 در ساعت 09:46
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
هرکسی تو سایتش یه شماره الکی بزاره که هیچوقت جواب ندن
و بگه شرکت داریم در حالیکه هیچ شماره ثبتی نداره بایدم از شکایت ترسی نداشته باشه
مشکلی نداره.بنده شکایت میکنم و تمام خساراتی که علاوه براین مبلغ به من وارد کردینم حساب میکنم
میفرمائید به شماره ها زنگ زدید؟!!!
ما 2 شماره داریم که یکی مربوط به دفتر در نیشابور هستش و دیگر در مشهد
شاید گاهی اوقات دفتر نیشابور پاسخگو نباشند یا کمتر جواب بدند اما مطمئن باشید دفتر مشهد همیشه پاسخگو هستند
تا جایی که یادمه شما فقط 1-2 بار به دفتر نیشابور زنگ زدید که خود بنده پاسخگو بودم
میتونید به دفتر مشهد زنگ بزنید و تماس بگیرید و ببینید آیا کسی پاسخگو هست یا خیر
واقعا ناراحت میشیم وقتی میبینم شما یک طرفه به قاضی میرید و جوری عنوان میکنید که دیگر دوستان برداشت های دیگری میکنند
به خدا میسپارم شما رو
مشکلی نیست جناب شریف عزیز
میتونید کارتون رو از طریق مراجع قانونی کاملا پیگیری کنید
هر خسارتی هم که تعیین شد پرداخت خواهیم کرد
موفق و پیروز باشید
خدا شاهده دفتر نیشابورتون که کلا هرچی زنگ زدم تاحالا کسی جواب نداده من حتی صدای شما رو نشنیدم
دفتر مشهدتون بیشتر از 10بار زنگ زدم
ولی الان زنگ زدم جواب دادن
من اصلا چنین قصدی رو نداشتم
و چقد تو تیکت گفتم لطفا مشکلو همینجا حل کنید ولی شما گفتین برین هرجا دوست دارین مطرح کنید
نتیجش این شد
همه همکاران هم اومدن و خوندن و حق را به ما دادن
مشکلی نیست.
بنده هم به خدا واگذار میکنم و دعا میکنم این پول تو زندگیتون از جایی بیاد بیرون که فکرشو نمیکنید
چون واقعا به ناحق بوده و خودتونم میدونید پولی که با نارضایتی وارد زندگیتون بشه حروم هست
خدمتتون عرض کردم جناب شریف
دفتر نیشابور شاید پاسخگویی ضعیف داشته باشند اما مطمئن باشید دفتر مشهد همیشه پاسخگو هستند
نگاه کنید جناب شریف، الان ما خدماتی داریم با عنوان "ارسال با نام تجاری" که برای اپراتور همراه اول مسدود ولی برای اپراتور ایرانسل برقرار میباشد (طبق استعلام ما)
یعنی چیزی که ما گفتیم در حالت دوم برقرار هستش و شما میتونید با نام تجاری ارسال کنید ولی قبل از اون باید یک سری هماهنگی های اولیه رو با اپراتور انجام بدید
حالا میخوام از جنابعالی بپرسم آیا ما تعهدی به شما دادیم که عمل نکرده باشیم؟؟؟
دوست و همکار گرامی
باز که شما اومدین سرخونه اول
پس لطفا قبلش شما جواب این سوال من رو بدهید؟
ایا وظیفه مشتری هست که بابت همه امکانات شما بپرسد این امکان رو کدوم اپراتور داره؟
مثلا ارسال نامحدود که تو امکاناتتون هست
ایا این منطقیه که من بیام برا تک تک خدمات سوال کنم که ایا این رو همراه اول داره یا نه؟
و بنظر شما من که قبل از خرید اینقد نسبت به این موضوع حساسیت داشتم شما نباید اینو به ما اعلام میکردین که این برای همراه اول مسدوده تا ما تصمیم گیری کنیم نسبت به این موضوع؟؟؟
اگه اون موقع که من تو مکالمه خصوصی گفتم این خدمات را تضمین میکنید و شما گفتین بله قربان تمامی خدمات تضمین می شود واقعا اگر اینو مطرح می کردین یقینا ما خرید نمیکردیم که این قضایا پیش بیاید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)