نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: قیمت گذاری یک هاستینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت گذاری یک هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط --- نمایش پست ها
    سلام

ببینید برای خرید قبل از قیمت گذاری مواردی رو باید در نظر بگیرید .

برای هاستینگ و سرور اختصاصی چون سایکل پرداختی ماهانه هست نظر خاصی نمیشه اختصاص داد جز :
    1.بررسی مسائل زیر ساختی که میشه شامل دیتاسنتر / شبکه , پاور و ... دیتاسنتر / سخت افزار استفاده شده / نوع مالکیت سرور .
    2.بررسی سرور های مجازی شامل نوع هایپروایزور / تعداد سرورها / نوع استفاده کاربری از سرور ها
    3.در آخر قیمت گذاری فعلی سرورها
    تطبیق موارد اول و دوم باهم و همچنین تطبیق کلی با سیاست های سرویس دهی شما و قیمت های جدید , آنالیز رضایت مشتریان و درصد تمدید سرویس با شما در آینده .

برای قیمت گذاری هم مقدار در آمد ماهیانه فعلی سرورهای مجازی - هزینه ی کلی سرور ها .
    سود خالص فعلی حد اقل 6 ماه برای سرویس دهنده ی قبلی

اما سرویس های بحث برانگیز هاستینگ و ریسلر ها :
    چون سایکل پرداختی سالانه هست دقت داشته باشید خرید این اکانت ها منوت به پشتیبانی رایگان شما نخواهد بود . مسلما شما پول نمیدید که کاربر رو برای مدت طولانی پشتیبانی بفرمایید پول میگیرید برای پشتیبانی . با این تفاسیر :

1.بررسی مسائل زیر ساختی که میشه شامل دیتاسنتر / شبکه , پاور و ... دیتاسنتر / سخت افزار استفاده شده / نوع مالکیت سرور .
    2.بررسی هاست های فروخته شده شامل نوع سیستم عامل / تعداد هاست ها / کنترل پنل استفاده شده .
    3.سیاست های مالی فعلی

اینجا بحث کمی پیچیده هست مسلما پول سرویس های فروخته شده تا الان برای سرویس دهنده ی قبلی بوده و تا مدتی طولانی در صورت تمدید سودی از هاستینگ به شما نخواهد رسید .
    پس من میگذارم به عهده خودتون برای قیمت گذاری روی ارزش مشتری به صورت توافقی

در نهایت :
    سود خالص فعلی حاصل از 6 ماه سرور های اختصاصی و مجازی + هزینه ی توافقی برای سرویس های هاستینگ + پول کنترل پنل سرویس درصورتی که لایف تایم باشه + مقدار باقی مانده ی شارژ حساب ریسلر کلاب - هزینه ی پشتیبانی از اکانت های هاستینگ و ریسلر و دوره پرداختی سالانه = قیمت واقعی سرویس دهنده ی هاستینگ

در صورت استفاده از برند فعلی هم باید با بررسی و آنالیز روی برند سرویس دهنده قیمت رو مشخص کنید و هزینه ی استفده از برند رو پرداخت کنید .

البته این معیارهای من بوده برای خرید با توجه به سیاست هایی که من توی بیزینس شخصی خودم دارم . میتونه متفاوت باشه میتونه به نفع فروشنده باشه میتونه به ضرر فروشنده باشه و احتمالات زیاد هست . شاید حتی به نظر یه عده منطقی بیاد به نظر یه عده غیر منطقی و مسخره .

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم .

موفق باشید .
    سلام
    ممنون و تشکر فراروان از شرکت شما در این تاپیک
    برای مورد سرورهای اختصاصی و اشتراکی در پست قبل توضیح دادم
    برای ریسلر ها که پرداخت ماهیانه هست
    هاست هم که بالاخره در بازه های زمانی تمدید میشن.
    از برند هم استفاده میشه .
    ممنون میشم با این تفاسیر اگر خودتون میخواستید همچین هاستینگی خریداری کنید
    هزینه ای که میکردید چقدر بود (منهای هزینه های ثابت نظیر پنل ها و شارژ ریسلر کلاب و ....)

2. تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)