نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: قیمت گذاری یک هاستینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت گذاری یک هاستینگ

سلام

ببینید برای خرید قبل از قیمت گذاری مواردی رو باید در نظر بگیرید .

برای هاستینگ و سرور اختصاصی چون سایکل پرداختی ماهانه هست نظر خاصی نمیشه اختصاص داد جز :
    1.بررسی مسائل زیر ساختی که میشه شامل دیتاسنتر / شبکه , پاور و ... دیتاسنتر / سخت افزار استفاده شده / نوع مالکیت سرور .
    2.بررسی سرور های مجازی شامل نوع هایپروایزور / تعداد سرورها / نوع استفاده کاربری از سرور ها
    3.در آخر قیمت گذاری فعلی سرورها
    تطبیق موارد اول و دوم باهم و همچنین تطبیق کلی با سیاست های سرویس دهی شما و قیمت های جدید , آنالیز رضایت مشتریان و درصد تمدید سرویس با شما در آینده .

برای قیمت گذاری هم مقدار در آمد ماهیانه فعلی سرورهای مجازی - هزینه ی کلی سرور ها .
    سود خالص فعلی حد اقل 6 ماه برای سرویس دهنده ی قبلی

اما سرویس های بحث برانگیز هاستینگ و ریسلر ها :
    چون سایکل پرداختی سالانه هست دقت داشته باشید خرید این اکانت ها منوت به پشتیبانی رایگان شما نخواهد بود . مسلما شما پول نمیدید که کاربر رو برای مدت طولانی پشتیبانی بفرمایید پول میگیرید برای پشتیبانی . با این تفاسیر :

1.بررسی مسائل زیر ساختی که میشه شامل دیتاسنتر / شبکه , پاور و ... دیتاسنتر / سخت افزار استفاده شده / نوع مالکیت سرور .
    2.بررسی هاست های فروخته شده شامل نوع سیستم عامل / تعداد هاست ها / کنترل پنل استفاده شده .
    3.سیاست های مالی فعلی

اینجا بحث کمی پیچیده هست مسلما پول سرویس های فروخته شده تا الان برای سرویس دهنده ی قبلی بوده و تا مدتی طولانی در صورت تمدید سودی از هاستینگ به شما نخواهد رسید .
    پس من میگذارم به عهده خودتون برای قیمت گذاری روی ارزش مشتری به صورت توافقی

در نهایت :
    سود خالص فعلی حاصل از 6 ماه سرور های اختصاصی و مجازی + هزینه ی توافقی برای سرویس های هاستینگ + پول کنترل پنل سرویس درصورتی که لایف تایم باشه + مقدار باقی مانده ی شارژ حساب ریسلر کلاب - هزینه ی پشتیبانی از اکانت های هاستینگ و ریسلر و دوره پرداختی سالانه = قیمت واقعی سرویس دهنده ی هاستینگ

در صورت استفاده از برند فعلی هم باید با بررسی و آنالیز روی برند سرویس دهنده قیمت رو مشخص کنید و هزینه ی استفده از برند رو پرداخت کنید .

البته این معیارهای من بوده برای خرید با توجه به سیاست هایی که من توی بیزینس شخصی خودم دارم . میتونه متفاوت باشه میتونه به نفع فروشنده باشه میتونه به ضرر فروشنده باشه و احتمالات زیاد هست . شاید حتی به نظر یه عده منطقی بیاد به نظر یه عده غیر منطقی و مسخره .

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم .

موفق باشید .
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

2. تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)