-
December 7th, 2012, 22:59
عضو انجمن
فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
سلام
دیتاسنتر Avesta Networks LLC می باشد و طی چند روز تست و بررسی کیفیت پورت و اپتایم این دیتاسنتر تایید شد
نکته:
تحویل سرورها بین 1 ساعت تا 5 ساعت میباشد.
اگر نیاز به کانفینگ خاصی داشته باشید یک بار به صورت رایگان انجام میدهیم قبل از خرید حتما هماهنگ کنید.
سرورها به دو صورت مدیریت شده و نشده به فروش میرسند که برای مدیریت نرم افزاری از sسمت ما لازم است ماهانه مبلغ 5 هزار تومان مازاد پرداخت کنید البته در صورتی که مشکلات نرم افزاری شما یک یا دو مرتبه در ماه باشد میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.
Plan1
Ram:2 G
H.D.D: 80GB
port: 1G
قیمت:22000تومان
لینک سفارش خرید
--------------------------------------------------------------------------------------
Plan2
Ram:4 G
H.D.D: 130GB
port: 1G
قیمت:32000تومان
سفارش خرید
پشتیبانی از طریق تلفن . تیکت میباشد
ویرایش توسط ilmavps : January 26th, 2013 در ساعت 20:19
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012 22:59
# ADS
-
February 6th, 2013, 13:41
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
لطفا به تیکت ها جواب بدید | تقاضای برگشت پول
-
-
February 6th, 2013, 13:45
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

نوشته اصلی توسط
musicayob
لطفا به تیکت ها جواب بدید | تقاضای برگشت پول
دوست عزیز تو این وضعیت تقاضای برگشت پول میکنید؟ ماشالا به شما که اینقدر درک میکنید . به جای اینکه صورتحساب ماه بعد هم پرداخت کنید بلکه مشکلشون حل بشه ...
-
-
February 6th, 2013, 13:49
دوست عزیز مشکل شرکتشون به من ربطی داره؟؟؟؟؟ من مستری هستم به به جای پول ازشون سرویس گرفتم و حالا که قطعه تقااضی برگشت کردم مشکلی هست؟؟؟؟ اگه شما پول بدید یه سرور بگیری که کار نکنه ناراحت نمیشی پس بی خودی نگید شما این مسائل رو درک نمی کنید
-
-
February 6th, 2013, 13:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
musicayob
دوست عزیز مشکل شرکتشون به من ربطی داره؟؟؟؟؟ من مستری هستم به به جای پول ازشون سرویس گرفتم و حالا که قطعه تقااضی برگشت کردم مشکلی هست؟؟؟؟ اگه شما پول بدید یه سرور بگیری که کار نکنه ناراحت نمیشی پس بی خودی نگید شما این مسائل رو درک نمی کنید
قبول دارم دوست عزیز حق با شماست ، من قبلا هم گفتم پست های قبلی رو بخونید گفتم حق با مشتریاست . اما اتفاقیه که افتاده به نظرم کمک کنید حل بشه بهتر از این جار و جنجال هست .
-
-
February 6th, 2013, 13:55
دوست عزیز من که چیز نگفتم تیکت فرستادم اینجا گفتم جواب تیکت رو بدید همین
-
-
February 6th, 2013, 14:42
با سلام،
ازتون محترمانه درخواست شد که یه بیانیه درست بدید،که واضح ذکر کنید که یا پولو میدید یا سرویس رو؟و تا کی تکلیف مشخص میشه
من ۱ماه و ۲۰ روز از سرویسم مونده که پولشم پیش گرفتید،واضح بگید که چیکار میخواید بکنید؟اینم واسه دهمین بار که ما نیاز داریم تکلیف خودمونو بدونیم،پس روشن جواب بده لطفا
-
-
February 6th, 2013, 16:05
منم 2روزه دو تا سرویس گرفتم از ایشون.
-
-
February 6th, 2013, 17:51
با سلام،
ازتون محترمانه درخواست شد که یه بیانیه درست بدید،که واضح ذکر کنید که یا پولو میدید یا سرویس رو؟و تا کی تکلیف مشخص میشه
من ۱ماه و ۲۰ روز از سرویسم مونده که پولشم پیش گرفتید،واضح بگید که چیکار میخواید بکنید؟اینم واسه دهمین بار که ما نیاز داریم تکلیف خودمونو بدونیم،پس روشن جواب بده لطفا
-
-
February 6th, 2013, 17:54
داداش من ما هم گرفتاريم دست ما رو گذاشتي تو پوست گردو
بيا يه چيزي بگو
-
-
February 6th, 2013, 20:07
آقا لطفا بیا یه توضیح به ما بده که بالاخره چی کار میکنی.
به خدا ما هم گرفتاریم و شما انگار نه انگار کلی مشتری دارید!
-