-
December 8th, 2012, 14:35
عضو انجمن
سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار
با سلام
در این تاپیک سرویس های سایت هاست وارز به نشانی اینترنتی www.hostwz.com ارائه میگردد.
همچنین قوانین ارائه این سرویس ها و اطلاع رسانی در رابطه با آنها انجام میپذیرد.
---------------------------
قوانین عمومی ارائه سرویس ها :
۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه. در خارج از این ساعات در موارد اضطراری موارد پیگیری میگردد.
۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و ... شامل هزینه میباشد.
۳ - در خواست ری استارت از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین و تیکت قابل ارسال است. این عمل در صورتی که از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین صورت بگیرد به صورت آنی و در صورت ارسال ازطریق تیکت از ۵ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. شما میتوانید جهت انجام عملیات ری استارت از طریق تیکت درخواست پنل ریبوت نمایید.
۴ - سفارش ها از طریق سایت قابل ارسال خواهد بود. انجام سفارشات پس از ارسال از ۲۰ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. ( بر حسب شرایط ویژه ممکن است بیشتر طول بکشد ). سپس مشخصات وی پی اس شما از طریق پیام در سایت برای شما ارسال خواهد شد. پس از اولین ورود به وی پی اس خود لطفا نسبت به تغییر رمز عبور اقدام نمایید. در غیر این صورت و در صورت لو رفتن رمز وی پی اس شما مسئولیت آن به عهده مشتری خواهد بود.
۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد. موارد درخواست شده در بخش پشتیبانی آنلاین به صورت هم زمان انجام خواهد گرفت و موارد مطرح شده در تیکت ممکن است تا ۲۴ ساعت طول بکشد.
۶ - از هرگونه ارائه وی پی اس جهت تست معذوریم. در صورت عدم رضایت تا ۱ روز درخواست مورد قبول و وجه مربوطه با کسر کارمزد بانک عودت داده خواهد شد
۷ - در صورت دریافت ابیوز ارسال اسپم برای بار اول هشدار و در صورت تکرار از سرور اخراج میشوید. در صورت دریافت ابیوز تورنت و یا نت اسکن بدون هشدار سرویس شما منقضی خواهد شد.
۸ - در صورت اخراج از سرور هیچ گونه وجهی باز پس داده نخواهد شد و بر حسب شرایط بک آپ انجمن شما در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
9 - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. در غیر این صورت موجب اخراج و عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.
این قوانین ممکن است بر حسب شرایط تغییر نماید. هرگونه تغییر در قوانین از طریق اصلاح این پست انجام میپذیرد.
ویرایش توسط parsspace : December 26th, 2012 در ساعت 10:57
-
تعداد تشکر ها ازparsspace به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2012 14:35
# ADS
-
February 6th, 2013, 12:11
پاسخ : سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار
ایشان به معنای واقعی کلاهبردار هستند
-
-
February 6th, 2013, 12:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingxerxes
این شرکت یک کلاه بردار بزرگه ازش نخرید 8 وی پی اس دارم بالای 15-25 روز مانده به اخر ماه میگه باید 3برابر پول بدی اگر نه سرویس قطع میشه
مدارکش هم موجوده و برای شکایت به پلیس فتا میدم تا دیگه اینجور کلاه بردارا نیان اینجا
همونطور که ۱۰ بار به عرض رسید با توجه به افزایش بی رویه قیمت ارز توان پرداخت سرور فرانسه رو نداشتیم. لذا تصمیم به عدم تمدید اون سرور گرفتیم. (مشکلی که اکثر ارائه دهنده ها تو این سایت باهاش مواجه هستند)
به همین جهت ما ۳ بار میل زدیم و ایمیل چهارمی هم زدیم که توش تمام ماجرا رو شرح دادیم.
گفتیم که دوستانی هم که زیر ۱۵ روز از سرویس ها استفاده کردند درخواست وجه کنن.
شما سروری که ۴ روز مونده تموم شه رو هم میخوای کل پولش رو بگیری در حالی که هنوز سرویست آپ هست.
همونطور که گفتیم آرشیو چتمون رو ضبط کردین بگذارید بقیه هم ببینن قضاوت کنن.
من به شما پیشنهاد دادم که :
۱ - سرویس های زیر ۱۵ روز رو هزینش رو بهتون برگردونم و سرویس هایی که بیش از ۱۵ روز از عمر اونا میگذره به صورت روز شمار در سرور دیگری به شما سرویس وی پی اس ارائه کنم
۲ - مبلغی به عنوان خسارت به شما پرداخت بشه و ۲ عدد وی پی اس نیز در اختیار شما قرار بگیره.
در هر صورت شما قبول نکردی. شما انتظار داری کل وجه پرداختی تمامی سرویس ها به شما بگرده که این مقدور نیست. بالاخره از سرویس هات استفاده کردی. الانم که هنوز سرویس های شما فعال هستند جلو جلو اومدی اینجا این پست رو ارسال کردی.
به هر حال طبق قانون ۹ سایت هاست وارز اشتراک شما به جهت عدم رعایت قوانین لغو و سرویس دهی به شما منتفی گردید. و طبق قانون ۸ به جهت اخراج از سایت هیچگونه وجهی بازگشت داده نمیشود.
-
-
February 6th, 2013, 13:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wweiran
سرویس شما نیز به همین علت ( قانون شماره ۹ ) منقضی شد.
-
-
February 6th, 2013, 13:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wweiran
سرویس شما نیز به همین علت ( قانون شماره ۹ ) منقضی شد.
-
-
February 6th, 2013, 13:26
-
-
February 6th, 2013, 13:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wweiran
24 هزار تومن چی شد؟؟
شماره حسابت رو پ.خ کن به حسابت واریز کنم.
-
-
February 6th, 2013, 13:30
عضو جدید
همه حرف های یاهو شما با برنامه اسکرین رکوردر سیو شده و انشالله شعبه 31 به جرم کلاه برداری از شما شکایت میکنم امروز هم مطرح کردم شنبه هم پیشگیرش میشم
نه شرکت ثبت شده داری که باهاش بفروشی نه چیز دیگه زمانی که جریمه و راهی زندان شدید میبینمتون
همه من را میشناسن حرف نمیزنم عمل میکنم
-
-
February 6th, 2013, 13:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingxerxes
همه حرف های یاهو شما با برنامه اسکرین رکوردر سیو شده و انشالله شعبه 31 به جرم کلاه برداری از شما شکایت میکنم امروز هم مطرح کردم شنبه هم پیشگیرش میشم
نه شرکت ثبت شده داری که باهاش بفروشی نه چیز دیگه زمانی که جریمه و راهی زندان شدید میبینمتون
همه من را میشناسن حرف نمیزنم عمل میکنم
دوست عزیز نیازی به این همه تهدید نیست. به حرفی که زدی عمل کن. منم بدم نمیاد از شما به جهت تهمت و افترا شکایت کنم. در حالی که سرویستون هنوز فعال بود به من اتهام ***ی زدین. الانم سرویستون به علت نقض قوانین سایت (اتهام کلاهبرداری و ***ی) فسخ شده اگه مشکلی با این موضوع داری از طریق مراجع قضایی پیگیری کن.
-
-
February 6th, 2013, 13:36
عضو جدید
امده میگه 30 هزار تومان کلا پول دادم بهت بدم اینم عکس پنل ببینم 7 سرویس دیگه چیه تا کی وقت داره
اینها مدارکی هست که به پلیس فتا میفرستم
فکر کردی با حذف پنل و .... اطلاعات میپره؟
فکر میکردم اینطور باشی همه چیز را مستند کردم
http://up.iranblog.com/images/clmtmvtszt0i7g42bfk.jpg
به جز یک سرویس اولین سرویس یعدی پرداختش 3/12/91 هست یعنی 15 روز و مبلغ 104000تومان را پس ندادن
وقتی امدی دادگاه و جواب پس دادی دیگه دنبال کلاه برداری نخواهی یود
هر کسی مشکلی داره با این اقا پخ بده که شنبه با هم بریم دادسرای شعبه 31
-
-
February 6th, 2013, 13:38
عضو جدید
امدید زدید شرکت ؟
اصلا شرکت ثبت شده ای به نام شما نیست و کلا فرار مالیاتی و ....
همه این ها را روز شنبه اعلام میکنم
-