-
February 6th, 2013, 11:47
فروش محتویات وی پی اس ( شامل سریال و فیلم )
بسم الله الرحمان الرحیم
من سرو دانلود دارم و 300 گیگ فیلم و سریال روشه حالا می خوام به کسایی که سایت فیلم و سریال دارنند و البته تازه کار هستند این مطالب رو بفروشمش( منظور کپی کردن در طریق ftp به هاست و یا سرور شما) است
قیمت هر 1 گیگ ( سریال) 500 تک تومانی (شامل کالکشن,سریال های در حال پخش, اریشو سریال)
قیمت فیلم و کالکشن هر گیگ 200 تک تومانی ( شامل فیلم های از 2000 تا 2013 )
ایمیل : sinaa80@ymail.com
ویرایش توسط musicayob : February 6th, 2013 در ساعت 12:59
-
-
February 6th, 2013 11:47
# ADS
-
February 6th, 2013, 11:50
پاسخ : فروش محتویات وی پی اس ( شامل سریال و فیلم )
کالکشن سریال How I Met your mother با کیفیت HDTV دارید؟
(برای استفاده شخصی نیاز هست )
چند گیگ میشه؟
-
-
February 6th, 2013, 11:52
متاسفانه فقط فصل 8 رو دارم بزودی تکمیل میکنم ( حدود 3 گیگ میشه)
-
-
February 6th, 2013, 12:10
بنده آرشیو کاملُ خریدارم.
-
-
February 6th, 2013, 12:23
اوکی بزودی کامل میکنم و بهتون خبر میدم .... نمونه سریال ها (XIII The Series تمام قسمت ها, TWD. تمام قسمت هات, The Newsroom تمام قسمت ها , The Vampire Diaries فصل 4 , The Killing به صورت کامل , The.Walking.Dead فصل سوم , Terminator 2 فصل کامل , T Wolf فصل اول به صورت کامل , Sons_of_Anarchy کامل , Shameless کامل , Revolution به صورت کامل , Revenge فصل دوم , Resident Evil - First Hour به صورت کامل , Primeval New World فصل اول , Merlin فصل 3 و چهار و پنج و ....................................... ( تعداشون زیاده)
-
-
February 6th, 2013, 12:42
عضو انجمن
یعنی شما میخواید 300 گیگ رو 300 هزار تومن بفرشید ؟
دوست عزیز ما خودمون الان یه سرور داریم 1.5 ترابایت غیر از فیلم هامون گذاشتیم 400 تومن
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
February 6th, 2013, 12:47
خیر دوست عزیز اگه دقت کنید یاهو گذاشتم که با هم حرف بزنیم ( البته جدا جدا هم میشه ) سریال ها فرق داره چون حجمشون کمه و فیلم ها چون حجمشون زیاده تخفیف میدم ( واسه فیلم ها و کالکشن فیلم ها هر 1گیگ 200 تک تومانی حساب میشه ولی سریال ها همون 1 گیگ 1 هزار تومان
ویرایش توسط musicayob : February 6th, 2013 در ساعت 12:51
-