-
February 2nd, 2013, 17:00
پاسخ : درخوست فوری سرور اختصاصی از رد استیشن RedStation
سلام.نمی خوام تو بحث شما شرکت کنم فقط دوست عزیز یک حرف رو روی هوا نگین شرکت الما هست یکی معتبر ترین ارائه دهنده سرور اختصاصی انگلیس هستن.بعدشم درباره تیکت دیر جواب میدن تنها شما نیستین تیکت باز میکنید تعداد زیادی هم هستن که این تیکت رو باز میکنند برای هر کدوم پاسخ دادن باید زمان خواصی داد و بررسی شه.من خودم به ایشون تیکت دادم بعد یک ساعت جواب دادن. پس یک چیزی الکی نگین بعدش درباره دوست عزیز tizparvaz که یکی معتبر ترین و با تجربه ترین شخصی که همه ایشون رو میشناسن در فروش سرور مجازی و اختصاصی هستش ایشون اینقدر دانش دارن که بدونن سرور ها رو مدیریت کنن.و بفروشن.بعدشم شما باید اول نحوه صحبت کردن خودتون درست کنید تا دیگران با شما به خوبی صحبت کنند.
-
تعداد تشکر ها ازiman00 به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2013 17:00
# ADS
-
February 2nd, 2013, 20:37
عضو انجمن
سلام
اگر با همون کانفیگ دیفالت خود این پلان میخواهید براتون میتونیم ثبت کنیم و کنترل پنل رو هم در سایت خود رداستیشن براتون در اختیارتون میزاریم و ما فقط براتون مبالغ رو واریز میکنیم
ماهانه 320 هزار تومان با این آفرشون
-
-
February 2nd, 2013, 23:01
عضو انجمن
اگر کسی نیاز داشت با انکه این دیتاسنتر با هویت ایرانی موردی نداره و می تونید خرید کنید اما ما برای اطمینان از هویت غیر ایرانی و معتبر استفاده می کنیم کسی اگر هنوز خرید نکردید و نمی خواید مستقیم خرید کنید که اگر فردا روزی تحریم ها شدت گرفت و دیتاسنتر از قوانین تحریم پیروی کرد سرور ها نابود نشه...
-
-
February 2nd, 2013, 23:36
عضو انجمن
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
-
February 3rd, 2013, 02:08
مستر bl4ck ، لازم هست خدمتتون عرض کنم وقتی قراردادی بسته میشه، چه حضوری و چه بصورت الکترونیکی دو طرف قرارداد می بایست کاملا نزد یکدیگر شناخته شده باشند و به مفاد قرارداد که در اینجا قوانین سرویس دهی هستش احترام گذاشته بشود. وقتی شما با مشخصات Fake ثبت نام می کنید اولا طبق قانون متخلف محسوب می شوید و قانون به هیچ وجه در رابطه با این قرارداد از شما پشتیبانی نخواهد کرد و حتی به رسمیت هم شناخته نمی شوید. ضمن اینکه شرکت هاستینگ به دلایل بسیار مخصوصا جهت جلوگیری از سوء استفاده و نیز کلاهبرداری احتمالی، این حق را بصورت تمام و کمال دارد که تمامی کاربران خود را Verify کند. این قوانین و این اصول کاری نه تنها در این شرکت و نه تنها در ایران بلکه در تمامی کمپانی ها در سرتاسر دنیا و در هر فیلد کاری که باشند وجود دارد.
از طرف دیگر کسانی که با این پروسه مشکل دارند، در واقع با خود قانون مشکل دارند و احتمالا قصد تخلف و سرپیچی از این مقررات، در غیر اینصورت نه جایی برای ترس و نگرانی از Verify هست و نه مشکل دیگری.
دوستانه به شما پیشنهاد می کنم از این رفتار دست بر دارید تا هیچ گاه مشکلی براتون ایجاد نشود... مدتی در این بازار کار کنید حرف امروز بنده را درک خواهید کرد...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2013, 17:01
-
-
February 6th, 2013, 10:13
عضو انجمن
آقای سیاه 
پست ها ماله:
3 روز پیش
مشخصات دادن دروغ تخلف میباشد .
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-