در سایت رد استیشن اعلام شده محدودیت وجود دارد ...
بهرحال سرور های رد استیشن کیفیت خوبی دارند و ما از این محدودیت چشم پوشی کردیم.
در سایت رد استیشن اعلام شده محدودیت وجود دارد ...
بهرحال سرور های رد استیشن کیفیت خوبی دارند و ما از این محدودیت چشم پوشی کردیم.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بله محدودیت چیزی هایی میباشد که در پست قبل بهشون اشاره کردیم.
و این به معنی میباشد که محدود در ارسال ایمیل نیست. محدودیت در ارسال محتوا و نوع ایمیل میباشد.(ارسال اسپم و یا ایمیل مارکتینگ که یک دفعه در روز 30هزار ایمیل ارسال شود! قطعا هیچ دیتاسنتری این رو قبول نمیکند!)How many emails can I send via the premium mail relay with my dedicated server?
Redstation provides unrestricted use with every dedicated server. To help prevent spam Redstation has automatic limits which are based on your historical sending figures; please contact us if you need these increased.
موفق باشید
درود مجدد .
عذر میخوام اگر باعث بحث و جدل شدم
خواهشا به این تاپیک ادامه ندهید جوابی که باید می گرفتم رو گرفتم : بله این دیتاسنتر با ارسال ایمیل های اسپم مشکل داره پس برای حل مشکل اسپم باید یکی از سه موارد زیر انجام بشه تا :
1- کامل کردن فورم دیتاسنتر و پرداخت هزینه ها!
2- استفاده از relay جایگزین
3- کانیفگ کردن یک میل سرور که توسط ما (آلماهاست) انجام میشود.
چون تاپیک در قسمت متفرقه بود گفتم من نیز سوالی مطرح کنم و اگر این انرژی را شما دوستان که همه تجربه های خوبی دارید به جای بحث روی مسائلی که واقعا بی ارزش هست بزارید میشه نتیجه های خوبی گرفت . به دنبال راه حل مشکل باشیم وسلوشن برای برطرف کردن
خوب راه هایی هست که دوستان گفتند relay با کانفیگ مناسب که البته خود کاربرا هم میتوانند این رو در ساخت مجازی خودشون داشته باشند سرویس دهنده هم که به صورت مجزا relay در اختیار قرار میدهد .
واقعا سلوشن اپن سورس و کم هزینه ای firewall ids و... برای دیتکت کردن البته در سطح os و سرویس که وجود دارد اما در سطح بالاتر که مثلا خود پارتنر یا حتی دیتاسنتر ها اجرا کنند سوال اینجاست برای من که دیتاسنتر چگونه دیتکت میکند و اگر بتوان دیتکت کرد دراپ کردن ان سخت نیست البته محصولات گرانی مانند Cisco X1070 هم وجود دارد اما من به دنبال کنترل و مانیتور و دراپ کردن اسپم با سلوشن اپن سورس هستم اگر دوستان تجربه ای دارند ممنون میشوم کمک کنند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)