-
January 16th, 2010, 13:59
راه اندازی اینترانت با سرور اختصاصی
با سلام خدمت اساتید
من یک سرور اختصاصی دارم و میخوام اینترانت برای شرکت راه اندازی کنم واضحتر توضیح بدم ما تو شرکت می خواهیم تمامی کامپیوتر ها از طریق SSH به سرور وصل بشن ولی فقط تعداد مشخصی سایت که ما برایشون تعیین میکنیم رو بتونند باز کنند و سایت دیگه ای رو نتونند
مشخصات سرور:
Panel: webmin
تنظیمات مربوط به این کار کدوم قسمت هست و ایا شدنی هستش
-
-
January 16th, 2010 13:59
# ADS
-
January 16th, 2010, 15:36
عضو جدید
پاسخ : راه اندازی اینترانت با سرور اختصاصی
یاد گرفتی به ما هم یاد بده
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد،هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید
-
-
January 16th, 2010, 15:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hadi2002
با سلام خدمت اساتید
من یک سرور اختصاصی دارم و میخوام اینترانت برای شرکت راه اندازی کنم واضحتر توضیح بدم ما تو شرکت می خواهیم تمامی کامپیوتر ها از طریق ssh به سرور وصل بشن ولی فقط تعداد مشخصی سایت که ما برایشون تعیین میکنیم رو بتونند باز کنند و سایت دیگه ای رو نتونند
مشخصات سرور:
panel: Webmin
سلام
به نظرم باید کانکشن چیز پی ان بسازید براشون تا فقط بتونن به سرور اختصاصی وصل بشن
بعد روی سرور اختصاصی تعیین کنید چه سایت هایی دسترسی داره
سرور ویندوز بگیرید راحت تره البته با لینوکس هم می شه
-
-
January 16th, 2010, 19:21
عضو انجمن
میتونی از کانکشن pppoe یا چیز پی ان استفاده کنی. و یا روی لینوکس p*ro*x*y server اوکی کنی و از طریق پراکسی یوزرات و بفرستی تو اینترنت که کنترل و مانیتورینگم داشته باشی
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
البته به نظر من یه router board mikrotik مدل 750G بگیر 55 تومنه. هر کاری بخای برات میکنه هلو. 5 تا پورت 1 گیگ داره همه کار میتونی باهاش بکنی. پرا*ک * سی سرور، pppoe چیز پی ان traffic shaping و ....
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
-
January 16th, 2010, 19:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hadi2002
با سلام خدمت اساتید
من یک سرور اختصاصی دارم و میخوام اینترانت برای شرکت راه اندازی کنم واضحتر توضیح بدم ما تو شرکت می خواهیم تمامی کامپیوتر ها از طریق ssh به سرور وصل بشن ولی فقط تعداد مشخصی سایت که ما برایشون تعیین میکنیم رو بتونند باز کنند و سایت دیگه ای رو نتونند
مشخصات سرور:
panel: Webmin
میخوایین اینترنت رو لیمیت کنید؟؟ تا سایت هایی که لازمه باز شه؟
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
-
January 20th, 2010, 16:20

نوشته اصلی توسط
alborzhost
میخوایین اینترنت رو لیمیت کنید؟؟ تا سایت هایی که لازمه باز شه؟
بله میخوام لیمیت کنم ولی چون به شرکتهای مالی کار میکنیم نمی خواهیم از ای پی ایران وصا بشیم و میخوایم از طریق SSH Tunel کارمندها وصل بشنه و میخوایم فقط به سایت هایی که مورد نظرمون هست دسترسی داشته باشند
دوست عزیز Metalik چجوری روی سرور اختصاصی میشه تعیین کرد به چه سایت هایی دسترسی داشته باشند
ویرایش توسط hadi2002 : January 20th, 2010 در ساعت 16:22
-
-
January 20th, 2010, 16:41
با ISP Config نمی شه؟
من هم دنبال چنین چزیزی هستم
-
-
January 20th, 2010, 16:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hadi2002
دوست عزیز metalik چجوری روی سرور اختصاصی میشه تعیین کرد به چه سایت هایی دسترسی داشته باشند
یکی از بهترین روش ها تنظیم با استفاده از روتر.
-
-
January 21st, 2010, 11:26

نوشته اصلی توسط
metalik
یکی از بهترین روش ها تنظیم با استفاده از روتر.
روتر سرور یا روتر شبکه داخلی خود شرکت.
اگه منظورتون روتر داخلی شرکت هست کاربرد نداره چون بعضا بعضی از کارمندها روزهای تعطیل از شرکت کارها رو انجام نمیدن
-