نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 119

موضوع: فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    990
    تشکر شده در
    719 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

همکار گرامی بعد 6 ماه که 55 درصد off رداستین برداشته شد باز هم میخواید به همین قیمت بدید دیگه؟؟؟؟سروی که 10 gbps پرتشه 500 گارانتی میده که میشه 70 مگ شما چند تا یوزر می خویاد رو سرور بزارید که با 29 تومان هزینه 3.5 میلیون این سرور رو دربیارید؟پورت سرور احیانا کم نمیاد؟ شایدم پورتتون 100 گیگ هست من خبر ندارم

2. تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط shingo نمایش پست ها
    همکار گرامی بعد 6 ماه که 55 درصد off رداستین برداشته شد باز هم میخواید به همین قیمت بدید دیگه؟؟؟؟سروی که 10 gbps پرتشه 500 گارانتی میده که میشه 70 مگ شما چند تا یوزر می خویاد رو سرور بزارید که با 29 تومان هزینه 3.5 میلیون این سرور رو دربیارید؟پورت سرور احیانا کم نمیاد؟ شایدم پورتتون 100 گیگ هست من خبر ندارم
    همکار عزیز موضوع فقط وی پی اس نیست روی یک سرور . همین الان هم off 55% رو بردارند ما میتونیم هزینه سرور رو در بیاریم چه برسه به 6 ماه دیگه . پورت هم خودتون بهتر از من میدونید 500 مگابیت گارانتی هست . حداقل سرور قبلی همیشه به ما 800 تا رو داده حالا بماند 1500 هم گرفتیم به راحتی . قصد جسارت و تخریب کسی رو ندارم . درسته ارز خیلی اذیت میکنه اما با برنامه ریزی میشه باهاش کنار اومد ، حداقل تا به الان که شده . مگر اینکه دلار برسه به 7 8 تومن که اونوقت نه تنها هاستینگ بلکه کل کشور تعطیل خواهد شد .
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    283
    تشکر تشکر شده 
    179
    تشکر شده در
    131 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    همکار عزیز موضوع فقط وی پی اس نیست روی یک سرور . همین الان هم off 55% رو بردارند ما میتونیم هزینه سرور رو در بیاریم چه برسه به 6 ماه دیگه . پورت هم خودتون بهتر از من میدونید 500 مگابیت گارانتی هست . حداقل سرور قبلی همیشه به ما 800 تا رو داده حالا بماند 1500 هم گرفتیم به راحتی . قصد جسارت و تخریب کسی رو ندارم . درسته ارز خیلی اذیت میکنه اما با برنامه ریزی میشه باهاش کنار اومد ، حداقل تا به الان که شده . مگر اینکه دلار برسه به 7 8 تومن که اونوقت نه تنها هاستینگ بلکه کل کشور تعطیل خواهد شد .
    دوست عزیز مبحث بین فروشنده ها ربطی به من نداره ولی یوزرها باید بدونن که معنی اورسل یعنی چه! شما از همین سرورهای مجازی که ارائه میکنید میتونید یک تست سرعت هارد قرار بدین و همین سرعت رو گارانتی بکنید؟ من به عنوان یه مشتری همین حالا میپرسم یا دوست استارتری که فروشنده تاپیک بودن ایا میتونن اینکار رو بکنن؟ در رنج فروشنده های ارزان چه شما چه دوستان دیگر اورسل امری اجتناب ناپذیر هست!(حالا اینجا اورسل منابع مختلف مطرح میشه و ...) این چرخه هم باعث میشه در نتیجه کیفیت کم بشه و ..... من در این چند سال فروشنده ایی ندیدم که قیمت از حد متعارف بازار کمتر ارائه بده و بتونه سرویس طولانی مدت و با ثباتی ارائه بده به یوزرها حتی زمانی که دلار 2000 تومن بود!

امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.

تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2009 نمایش پست ها
    دوست عزیز مبحث بین فروشنده ها ربطی به من نداره ولی یوزرها باید بدونن که معنی اورسل یعنی چه! شما از همین سرورهای مجازی که ارائه میکنید میتونید یک تست سرعت هارد قرار بدین و همین سرعت رو گارانتی بکنید؟ من به عنوان یه مشتری همین حالا میپرسم یا دوست استارتری که فروشنده تاپیک بودن ایا میتونن اینکار رو بکنن؟ در رنج فروشنده های ارزان چه شما چه دوستان دیگر اورسل امری اجتناب ناپذیر هست!(حالا اینجا اورسل منابع مختلف مطرح میشه و ...) این چرخه هم باعث میشه در نتیجه کیفیت کم بشه و ..... من در این چند سال فروشنده ایی ندیدم که قیمت از حد متعارف بازار کمتر ارائه بده و بتونه سرویس طولانی مدت و با ثباتی ارائه بده به یوزرها حتی زمانی که دلار 2000 تومن بود!

امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.
    پیشنهاد میکنم یه نگاهی به تاپیک ما بندازید .
    تشکر از شما

عضو انجمن ilmavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    413
    تشکر شده در
    329 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها

سلام

بکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده این باعث شده که همههزینه ها را از ما بخواهند در صورتی که فرار بوده یکی از فاکتورها 3 روز دیگر پرداخت شود ولی الان خواهان دریافت هزینه شده اند نزدیک به 900 هزا تومان

بماند به خاطر تغییرات ارضی 500 هرزار تومان این ماه من اضافه پرداخت کرده ام

باز هم پیگیر هستم اگر تا امشب توانستم هزینه را پرداخت کنم که هیچ ادامه میدهم در غیر این صورت تمام سرورها و مشتریان واگذار میشوند

جنابعالی هر وقت یاد گرفتی در موقعیت سخت افاد دیگر نیایی تیکه بندازی بیا تو افر مردم مشتری ب*** این کار جنابعالی اسمی جز این نداره بذارید ما بریم بعد بیایید این کارها را انجام بدید

تا حالا پول کسی نخوردیم حالا هم مشکل مالی پیش امده توکل بر خدا ان شاالله این امتحان نیز میگذرد

7. تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ilmavps نمایش پست ها
    سلام

بکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده این باعث شده که همههزینه ها را از ما بخواهند در صورتی که فرار بوده یکی از فاکتورها 3 روز دیگر پرداخت شود ولی الان خواهان دریافت هزینه شده اند نزدیک به 900 هزا تومان

باز هم پیگیر هستم اگر تا امشب توانستم هزینه را پرداخت کنم که هیچ ادامه میدهم در غیر این صورت تمام سرورها و مشتریان واگذار میشوند

جنابعالی هر وقت یاد گرفتی در موقعیت سخت افاد دیگر نیایی تیکه بندازی بیا تو افر مردم مشتری ب*** این کار جنابعالی اسمی جز این نداره بذارید ما بریم بعد بیایید این کارها را انجام بدید

تا حالا پول کسی نخوردیم حالا هم مشکل مالی پیش امده توکل بر خدا ان شاالله این امتحان نیز میگذرد
    انشالا که مشکلتان حل شود همکار عزیزم .
    قصد بدی نداشتم اما قبول کنید حق با مشتری هست اون ها هم مثل منو شما تحت فشار هستن .
    شما فکر میکنید ما خوشحال هستیم از این هرج و مرجی که درست کردن؟ هرکسی به اندازه خودش داره سختی میکشه .
    باز هم آرزو میکنم که مشکل حل بشه و مجدد به صحنه برگردید و اگر باعث آزردگی خاطر شما شدم من رو ببخشید
    ویرایش توسط SV24.CO : February 5th, 2013 در ساعت 19:16

9. تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    990
    تشکر شده در
    719 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ilmavps نمایش پست ها
    سلام

انشالا به امید خدا دیتاسنتر کوتاه می اید و مشکل حل میشود
    اگه باز هم دیتاسنتر کوتاه نیومد می تونید از مشتریان بخواید حسابشون زودتر شارژ کنن تا لااقل کمکی به شما شده باش
    هیچی بدتر از این نیست که اطلاعات 20 30تا مشتری بدون بکاپ از بین بره

مشتریان عزیز هم توجه کنند با حالت طلب کار بودن و عصبانیت حرف زدن چیزی درست نمیشه متاسفانه اتفاقیه که افتاده به ایشون جرف بزنید و دنبال چاره باشید

موفق باشید

11. تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)