1.پشتیبانی ( خیلی خیلی ضعیف - پاسخگویی هر تیکت حدود 5 ساعت طول میکشه حتی در ساعاتی که خودشون اعلام کردن )
2.سرور میکروتیکی که بنده خریداری کردم لود cpu اکثر اوقات صد در صد هست
لطفا تیکتی در رابطه با پشتیبانی که میفرمایید خیلی ضعیف ارائه دهید!!! چون با برسی های که بنده نمودم تیکتی مشاهده نکردم که بیش از 3 تا 4 ساعت پاسخ داده نشده باشد!!!!!
همچنین در رابطه با سی پی یو، پسوردی که شما ارائه دادید اشتباه بوده، اما سی پی یو شما را اختصاصی قرار دادم ( آن هم بر روی سرویس 256 مگابایت رم!!!! که کیفیت بهتری به شما بدهد )
همانطور که در تیکت به شما گفتم، مشکل را حل نمودم سرویس خود را یک بار ریستارت دهید، که با برسی های انجام شده، ظاهرا شما حتی تیکت بنده را مطالعه ننمودید و سرویس ریستارت داده نشده است!
لطفا نمونه ای از تیکت را به بنده نشان دهید که بیش از 6 ساعت در ساعت کاری بی پاسخ بوده است! در غیر اینصورت با شما برخورد خواهد شد
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز
من ریبوت کردم ...توی عکس هم مشخصه که سرور 9 دقیقه است اومده بالا .... حتی نسخه میکروتیک رو اپگرید کردم که شاید باگ داشته باشه و مشکل رفع شه
نت رو غیر فعال کردم که اصلا کسی وصل نشه ولی لود سی پی یو همچنان 100 در صد بود
اینم یه تیکت دیگه 340932
کلا این تیکت بعد از اینکه من جواب دادم یک روز کامل گذشته و اصلا جوابی ندادید
ویرایش توسط mmlg : February 4th, 2013 در ساعت 23:26
با سلام
دوست عزیز
من ریبوت کردم ...حتی نسخه میکروتیک رو اپگرید کردم که شاید باگ داشته باشه و مشکل رفع شه
نت رو غیر فعال کردم که اصلا کسی وصل نشه ولی لود سی پی یو همچنان 100 در صد بود
دوست عزیز شما حدودا چند دقیقه بعد پشت این تیکت، تیکت جدید زدید که بنده در داخل تیکت جدید پاسخ دادم!!!!
خیلی ببخشید این رو بیان میکنم، خواهشا از دروغ گویی پرهیز کنید که بنده با این امر خیلی مشکل دارم ُسرویس شما از روز اول تا کنون یک بار هم ریستات نشده است!!!
واقعا شرم آوره