سلام دوستان من یه سوالی داشتم ممنون میشم کمکم کنید
من 3 تا درگاه دارم که نصب کردم توی فریر اما الن نمیدونم از کجا چینش کنم که درگاه اطلی بیاد درگاه اولی قرار بگیره
با تشکر
اگر قالب رو تغییر ندادید و میخواید تغییرات روی همون قالب پیشفرض انجام بشه با هزینه ی 20 هزار تومن میتونم براتون درستش کنم . در url میتونید دسته و حتی کارت رو هم انتخاب کنید و در سایتتون قرار بدید . مثلا cart7 رو در url بزنید تا اون کارت انتخاب بشه یا دسته ی دوم رو انتخاب کنید cat2
دمو هم خواستید میتونید پیام خصوصی بدید
سلام دوست من میتونید دمو رو واسه من ارسال کنید ؟؟
با تشکر
من 3 تا درگاه دارم که نصب کردم توی فریر اما الن نمیدونم از کجا چینش کنم که درگاه اطلی بیاد درگاه اولی قرار بگیره
با تشکر
سلام دوست من میتونید دمو رو واسه من ارسال کنید ؟؟
با تشکر
ارسال شد
نوشته اصلی توسط poriya_hashie
امروز اسکریپت فریر من هک شد
خود شخص میگه باگ داره فریر
کسی چیزی میدونه ؟
راه حلی؟
این یک اسکریپت اپن سورس هست پس باگ چیز عجیبی نیست . نگفت از کدوم قسمت وارد شده ؟ احتمال 99 درصد sql injection بوده . توی نت آموزش جلوگیری از این نوع حملات زیاده
نوشته اصلی توسط mashkooni
دوستان کسی تیست منو راهنمایی کنه ؟؟
توی فایل index توی پوشه ی قالب باید یه سری تغییرات ایجاد بشه . الان دسترسی ندارم که بتونم راهنمایی کنم . توی همون دمو ای که ارسال شد از همین روش برای ترتیب درگاه ها استفاده شده
با تشکر
پاسخ بسیاری از سوالات دوستان قبلا داده شده اما کسی جستجو نمی کنه :
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!