-
February 3rd, 2013, 00:23
-
تعداد تشکر ها ازshingo به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2013 00:23
# ADS
-
February 3rd, 2013, 00:30
عضو دائم
پاسخ : پیش فروش سرور نیمه اختصاصی انگلستان|500گیگابایت هارد 2گیگ رم پورت 1گیگ نامحدود 45 هزار تومان
این الان نیمه اختصاصی هست؟ میشه لطف کنید معنی سرور نیمه اختصاصی رو لطف کنید؟ یک سرور رو داری بین 10 نفر تقسیم میکنید بعد نیمه اختصاصیه؟ به شما یک سیب بدند بگن نصفش کن 10 قسمتش میکنی؟
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2013, 13:01
پاسخ : پیش فروش سرور نیمه اختصاصی انگلستان|500گیگابایت هارد 2گیگ رم پورت 1گیگ نامحدود 45 هزار تومان

نوشته اصلی توسط
delta
این الان نیمه اختصاصی هست؟ میشه لطف کنید معنی سرور نیمه اختصاصی رو لطف کنید؟ یک سرور رو داری بین 10 نفر تقسیم میکنید بعد نیمه اختصاصیه؟ به شما یک سیب بدند بگن نصفش کن 10 قسمتش میکنی؟
دوست عزیز شما اگه مشکلی با سوالی دارید تو پبام خصوصی یا بخش انتقاد مطرح کنید.تاپیکم منحرف نکنید
4- هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
پستتون گزارش شد
2 تا از پلن 1 به فروش رفت موجودی مانده 8 عدد

-
-
February 3rd, 2013, 14:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shingo
دوست عزیز شما اگه مشکلی با سوالی دارید تو پبام خصوصی یا بخش انتقاد مطرح کنید.تاپیکم منحرف نکنید
4- هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
پستتون گزارش شد
2 تا از پلن 1 به فروش رفت موجودی مانده 8 عدد

یعنی چی؟ مگر کسی به شما توهین کرد؟ کسی به شما بی احترامی کرد؟ دارم ازتون سوال میپرسم شمایی که دارید سرور رو به 10 نفر تقسیم میکنید آیا این اسمش نیمه اختصاصی هست؟ کجا به این میگن نیمه اختصاصی؟ من مشتری هستم.. دارم ازتون میپرسم قصد خرید دارم.اتفاقا دنبال سرور نیمه اختصاصی هم هستم. خواستید شاهد هم بیارم برات؟ .تایپک زدید وظیفه دارید سوالات مشتری ها رو جواب بدید.انجمن هم عمومی هست و من هم کل قوانین رو رعایت کردم.دلیلی بر نقض قوانین نمیبینم که مدیران بخوان بیان بهم حرفی بزنند...
-
-
February 3rd, 2013, 14:58
سرور نیمه اختصاصی به عدد بستگه نداره که شما می گید 10 تا می خواید سرور بزارید به این میگن نیمه اختصاصی؟؟؟؟بلکه به مشخصات و توان سرور اصلی بستگی داره
من می تونم خیلی راحت رو این سرور مثل بقیه حداقل 60 50 تا vps با رم 512 بزارم و با قیمت 10 15 تومان بفروشم به این میگن سرور مجازی و با این سرویسی که ما در حال حاضر میدیم خیلی فرق داره
امیدوارم منظور بنده رو فهمده باشید و دیگه این بحثو ادامه ندید عزیز
ویرایش توسط shingo : February 5th, 2013 در ساعت 11:15
-
-
February 3rd, 2013, 19:57
یک سرویس دیگه سفارش داده شد و فقط هفت تای دیگه مونده دوستان دقت کنند که این اخرین سرویسی هست که بهش هارد اضافه 100 گیگ تعلق می گیره
-
-
February 3rd, 2013, 20:11
چه عجب یکی پیدا شد که به جای رم زیاد هارد زیاد بده
-
تعداد تشکر ها از 1337 به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2013, 23:23
4 سفارشی که شما هارد اضافه بودند تموم شدند فقط 6 سرویس مونده اگه همینجوری پیش بره به امید خدا تا پس فردا سرور سفارش داده میشه پست اول هم ویرایش شد
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2013, 17:20
-
-
February 4th, 2013, 17:34
مدیر ارشد
ببخشید سرور های نیمه اختصاصی کهتا حالا در این انجمن بنده دیده بودم به این صورت هستش که مثلا یک سرور اختصاصی برای دو نفر تقسیم شده است با قابلیت نصب مجازی ساز .سرور های نیمه اختصاصی شما نیز به همین صورت است؟
-