با سلام یک فروند () VPS هلند سفارش داده شد.
امیدوارم کیفیت عالی باشه (که با توجه به سابقه شرکت و تعریف دوستان حتما هست) چون از دست این سرویس های بی کیفیت خسته شدم دیگه.
با سلام یک فروند () VPS هلند سفارش داده شد.
امیدوارم کیفیت عالی باشه (که با توجه به سابقه شرکت و تعریف دوستان حتما هست) چون از دست این سرویس های بی کیفیت خسته شدم دیگه.
سلام
من نیاز به هاست یا وی پی اس دارم.
کم کم باید
512 رم
800 مگ سی پی یو
پهنای باید نامحدود
15 گیگ فضا
داشته باشه
حتما
ویندوز 2008 باشه
پشتیبانی از دات نت 4
SQL 2008 R2
میل سرور
ترجیحا هارد SSD
ترجیحا پورت 1000 مگ
مهم تر از همه که بنده ریموت نمی تونم کار کنم و ترجیحا می خوان کنترل پنل پلسک یا وب سایت پنل نصب باشه.
تا ماهی 30 هم میتونم بدم.
لطفا راهنمایی کنین
فعلا 2 عدد می خوام (یکی بگیرم اگر همه چیزش ردیف بود ، یکی دیگه هم فوری می خوام)
یدونه اولی رو فوری لازم دارم.
فقط هم قراره یدونه سایت (Rokhdad.ir) روش بالا بیاد + یدونه دیتابیس + چند تا دونه ایمیل (پنل ارسال و دریافت ایمیل هم مسلما می خوام)
لطف راهنمایی کنین
با تشکر
تلفن: 09197081078
آی دی: heil.hell
شما رو اد کردم
سلامیک vps از هلند سفارش دادم ولی هنوز آماده نشده. الان بیشتر از 12 ساعت می گذره از زمان سفارش. پروسش چقدر طول میشکه؟
سلام
دلیل تاخیر به خاطر عدم توجه شما به ایمیل های ارسالی بوده که بنده الا چک کردم شما اصلا این رو رعایت نکردید:
که شما تازه امشب اطلاع دادیدآقای/خانم امیر ....صورتحساب.... که در تاریخ 09/04/2013 ایجاد شده بود با موفقیت پرداخت شد در صورتی که سرویس جدید سفارش داده اید بعد از پرداخت واحد فروش رو مطلع کنید تا نسبت به راه اندازی سرویس شما اقدامات لازم را به عمل آورند.
ممنون
سلام
تمامی سفارشات تحویل داده شد
در صورتی که سفارشی از کسی مونده حتما بنده رو مطلع کنه تا منعکس کنم
سلام
سرویس جدیدی به تعداد 5 عدد تهیه شده بود که 1 عدد فقط باقی مونده کاملا مناسب برای سایت های دانلود و یا حجم سنگین می باشد.
سلام
دوست عزیز ممنون میشم یک قیمت برای سرور مجازی با مشخصات زیر بفرمایید: (برای آپلودسنتر هست)
100 گیگ هارد
3 گیگ رم
3 هسته سی پی یو
پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ (سرعت دانلود و آپلود مهم است) همچنین آپتایم!
(بنده را آقای بهلولی معرفی کردن، هرچقدر تماس گرفتم شماره ها خاموش بود، همچنین آیدی یاهو را نیز ادد کردم که تا به الان آنلاین نشدید)
سپاس
آقا پلن دو گیگ ویژه با raid 10 چقدر قیمت داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)