-
February 2nd, 2013, 11:12
-
-
February 2nd, 2013 11:12
# ADS
-
February 2nd, 2013, 17:21
پاسخ : اساتید لطفا راهنمایی کنن
کاملا واضح هست. مشکل از عدم اعمال تنظیمات صحیح Netmask در کارت شبکه سرور شما بوده که مقصر کاربر نیست و عدم توانایی و سواد مدیر سرور در حل مشکل است.صرفا یک بلاک معمولی هست و با یک دکمه ای پی باز میشه.
-
-
February 2nd, 2013, 18:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
کاملا واضح هست. مشکل از عدم اعمال تنظیمات صحیح Netmask در کارت شبکه سرور شما بوده که مقصر کاربر نیست و عدم توانایی و سواد مدیر سرور در حل مشکل است.صرفا یک بلاک معمولی هست و با یک دکمه ای پی باز میشه.
سلام بله پس لطف کنید ای پی ایشون را باز کنید چون من به شما تیکت کردم و فقط فرمودید ای پی لاک شده است و توضیح دیگه ای نداده اید
ای پی فقط توسط شما میتونه باز بشه
دسترسی کل سرور را از بنده گرفته اید و من چطور میتونم مشکل این کاربر گرامی را حل کنم؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
February 2nd, 2013, 19:11

نوشته اصلی توسط
ertebat7
سلام بله پس لطف کنید ای پی ایشون را باز کنید چون من به شما تیکت کردم و فقط فرمودید ای پی لاک شده است و توضیح دیگه ای نداده اید
دسترسی کل سرور را از بنده گرفته اید و من چطور میتونم مشکل این کاربر گرامی را حل کنم؟
قبل از اینکه دسترسی شما بسته بشه این مشکل برای کاربرتون بوجود اومده و حل نکردید بجاش فحش و تهمت بارمون کردید...
-
-
February 3rd, 2013, 00:07

نوشته اصلی توسط
ertebat7

نوشته اصلی توسط
itjavani
قبل از اینکه دسترسی شما بسته بشه این مشکل برای کاربرتون بوجود اومده و حل نکردید بجاش فحش و تهمت بارمون کردید...
دوستان خواهش میکنم کار من یوزر رو را بندازین
-
تعداد تشکر ها از movaffag به دلیل پست مفید