خوب مشکل اکثر این لیچرها در دید و سیاست گردانندگان اونه. مشکلی که امروز روز کل مملکت رو فرا گرفته . کسانی که علم و آگاهی از دانش مشتری مداری ندارن و استعدادی هم نشون نمیدن
که برن یاد بگیرن. دید سطحی و کوته بینی دارن و صرفا امروز روز رو می بینن. فکر میکنن بقالیه یه مشتری شاکی شد از نحوه سرویسشون یه نفره - نمیفهمن بابا یک کاربر اینترنتی
یعنی 100 تا کاربر جدید. امروز پول رو گرفتن بگذره تا بعد. سرویست خرابه منظفی جوابگو باشی حالا مشکلیه که پیش اومده به هر دلیل انقدر شعور داشته با یه جواب درست 4 تا کلام
محبت آمیز و مثبت جواب بده نه اینکه تازه طلبکار باشی. اون وقتی که پول میگیرید از سودش حال میکنید یاد ملت هستید که وقتی مشکل سرویس دادن دارید انتظار دارید کاربرا که حقشون
ضایع شده و شما هام به روی مبارک نمیارید فهمیده برخورد کنند و از گل نازکتر نگن. به یکی از اینا محترما میگم آقا مشکلات سرویستون ایناست جوابی هم که میدید که مشکلات از برنامه
اصلیه بی مورده چون لیچرهای دیگه اینگونه مشکلات رو دیگه ندارن جواب رو ببینین چی زدهشما که انقدر مشکلات دارید چرا از سیستم ما استفاده میکنید. واقعا رو رو من موندم.
سیستمتون مشکل داره حق منه چون پول دادم اعتراض کنم بعد تازه بدهکارشونم میشیم . تو آدم فهمیده تو تبلیغاتت جز دروغ چیز دیگه زده بودی فلان چیز فلان چیز داریم . یکی از مشکلات رو گفته بودی
یکی از همون های که بقول خودت مربوط میشه به اصل برنامه ببینم اونوقت من یا هر کس دیگه ای میومد از سیستم تو استفاده کنه. ما باید برای همه اطلاع رسانی کنیم که این قبیل آدما نتونن سوءاستفاده
کنن. کاربرا بفهمن کی بهتر هست و کیا ول معطل اند اوضاع بهتر میشه.

شما که انقدر مشکلات دارید چرا از سیستم ما استفاده میکنید. واقعا رو رو من موندم.