-
December 21st, 2012, 17:46
فروش ویژه ی نمایندگی و مستر ریسلر دایرکت ادمین برای اولین بار در ایران با تخفیف ۵۰ درصدی
با درود
فروش ویژه ی این هفته
نماینگی نامحدود با تمام امکانات
فقط و فقط 10 هزار تومان
موجود : 5 عدد
برای دریافت کد تخفیف و مشخصات لطفا در همین تاپیک اعلام کنید .
بالاخره بعد از تلاش های فراوان سرویس مستر ریسلر دایرکت ادمین برای اولین بار در ایران توسط دایرکت سرور اماده شد .
مشخصات سرور :
direct 1 & direct2
cpu : Intel® Core™ i7-920 Quad-Core 4 ghz
ram : 2048 DDR 2
location / dc : usa / one wilshire
direct 3
cpu : 3 gighz
ram 4 ddr3
location / dc : uk / redstation
* به دلیل عدم اورسل روی سرور ها سرور هایی با رم پایین و سی پیو قوی خریداری شده است .
* به دلیل این که سرور ها توسط خودم مجازی سازی شده مشکل هارد ندارم و هر لحظه که فکر کنم سرور هارد اضافی لازم داره ادد میکنم .
و خب اینم از افر ها :
master reseller unlimited
H.D.D : unlimited
Users limit : unlimited
Resellers limit : 5
uptime : 99.98 %
dlhost : مشکلی ندارد
game host : مشکلی ندارد
20000 tooman ماهانه
200000 tooman سالانه
master reseller unlimited
Resellers limit : 10
25000 tooman ماهانه
250000 tooman سالانه
* Resellers limit همان محدودیت ساخت ریسلر میباشد برای مثال روی سرویس اول فقط 5 عدد ریسلر میتوان ساخت .
reseller unlimited
dlhost : نمیتوان ارایه داد
game host : مشکلی نداردبه شرطی که یوزر بیشتر از حد مصرف نکند
15000 tooman ماهانه
reseller unlimited
20000 tooman ماهانه
* فعلا نمایندگی سالانه ارایه نمیشود .
راه های تماس با ما و سفارش
Email : ariansa.tm@gmail.com
portal : irbesthost.com/clients
* تیم پشتیبانی ما 24 ساعته در 7 روز هفته اماده ی پاسخگویی به شما میباشد .
عکس هایی از پنل مستر ریسلری کاربران :

ویرایش توسط ariansafaei : February 3rd, 2013 در ساعت 14:59
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2012 17:46
# ADS
-
January 31st, 2013, 18:10
پاسخ : فروش ویژه ی نمایندگی و مستر ریسلر دایرکت ادمین برای اولین بار در ایران با تخفیف ۵۰ درصدی
فروش ویژه ی 1 هفته ای اغاز شد برای دریافت تخفیفات تیکت ارسال کنید
-
-
January 31st, 2013, 18:31
پاسخ : فروش ویژه ی نمایندگی و مستر ریسلر دایرکت ادمین برای اولین بار در ایران با تخفیف ۵۰ درصدی
ادرس وب سایت نیز در تاپیک اول گذاشته شد همچنین تاپیک اول ویرایش شد
-
-
January 31st, 2013, 22:04
فروش ویژه همچنان ادامه دارد
-
-
January 31st, 2013, 22:49
میشه بیشتر توضیح دهید هارد نامحدود ماهانه 20 تومن یعنی دایرکت ادمین 20 تومن ماهانه بیرون 10 گیگ میده ماهانه 10 تومن
-
-
January 31st, 2013, 23:51

نوشته اصلی توسط
shahram5452
میشه بیشتر توضیح دهید هارد نامحدود ماهانه 20 تومن یعنی دایرکت ادمین 20 تومن ماهانه بیرون 10 گیگ میده ماهانه 10 تومن

با درود نمایندگی حجمی معمولا از نمایندگی نامحدود گرون تره دلیلشم مشخصه شما با نمایندگی نامحدود هاست دانلود۱ ترابایت بدید سریع هاست بسته میشه ولی اگه با
نمایندگی ۱ ترا هاست ۱ ترا بدید کسی کارتون نداره
در اصل نمایندگی نامحدود شما هارد سرورو با بقیه مشترک میشید مثلا سرور ۲ ترا فضا داره بین همه مشترکه
۱۰۰ درصد این سرور حالا حالاها پر نمیشه پرم که شد باز ارتقای هاردش هزینه ای نداره ولی دیگه شما نمیتونید از این سرور برای نگهداری فایل استفاده کنید
ولی نمایندگی حجمی شما یه هارد برا خودتون اختصاصی میخرید مثلا ۱۰ گیگهارد اختصاصی این جوری دیکه هارده مال خودتونه کسی نمیتونه بهتون بگه چرا یوزرتون این همه فایل روی سرور داره
البته نمایندگی نامحدود خیلی بهتر از نمایندگی حجمی هست شما با نمایندگی نامحدود هرچهقدر بخاید میتونید هاست بدید البته با فضای درست
مثلا یهو میایید هاست ۱۰۰ گیگ میدید اون موقع هاست ساسپند میشه
ولی اگه نمایندگیتون ۱۰ گیگن باشه هاست ۱ ترا بدید مشکلی نداره ۱۰ گیگ که تموم سد باید ارتقا بدید
از این بهتر نمیتونم براتون توضیح بدم ولی اگه بازم نفهمیدید بیایید توی یاهو تا باهم صحبت کنیم ای دیمو براتون پخ میکنم
-
-
February 1st, 2013, 10:14
درود .
من یک اشتباهی کردم
شما توی سایتتون زدید مستر ریسلر نامحدود سی پنل منم سفارش دادم اما فکر کنم دایرکت ادمین میدید !!
این یکی ، دوم هم من سفارش دادم و پرداخت کردم مبلغ 32 هزار تومن فاکتور هم از حسابم کم شد اما سفارش من هنوز به عنوان پرداخت نشده نشون داده میشه !!!!!
اگه سی پنل ارائه میدید که هیچ !
اگه دایرکت ادمینه لطفا اول سایتتون رو ویرایش کنید که کسی دچار مشکل نشه دوم هم پول منو بازگشت بزنید .
-
-
February 1st, 2013, 12:02

نوشته اصلی توسط
capitan
درود .
من یک اشتباهی کردم
شما توی سایتتون زدید مستر ریسلر نامحدود
سی پنل منم سفارش دادم اما فکر کنم دایرکت ادمین میدید !!
این یکی ، دوم هم من سفارش دادم و پرداخت کردم مبلغ 32 هزار تومن فاکتور هم از حسابم کم شد اما سفارش من هنوز به عنوان پرداخت نشده نشون داده میشه !!!!!
اگه سی پنل ارائه میدید که هیچ !
اگه دایرکت ادمینه لطفا اول سایتتون رو ویرایش کنید که کسی دچار مشکل نشه دوم هم پول منو بازگشت بزنید .

با سلام مشکلی نیست از همکارم میگیرم میدمتون
درسته سی پنله ولی پیش فروشه تحویل 4 روز دیگس
درسته فاکتور پی شده براتون پی شده میزنم
-
-
February 1st, 2013, 13:31
با تشکر
مشخصات سرور و همچنین دیتاسنتر و نوع بکاپ گیری سرویس مذکور چگونه هست ؟
-
-
February 1st, 2013, 15:40

نوشته اصلی توسط
capitan
با تشکر
مشخصات سرور و همچنین دیتاسنتر و نوع بکاپ گیری سرویس مذکور چگونه هست ؟
باید با همکارم صحبت کنم اطلاعات کاملشو براتون میل میکنم
-
-
February 2nd, 2013, 21:51
یک عدد سرویس ریسلر ویژه دایرکت ادمین به فروش میرسد
سرویس ویژه همان سرویس معمولی است فقط تخفیف خورده است
قیمت ریسلر ویژه با تمام امکانات نامحدود ۱۰ هزارتومان
-