هنوز نصب سی پنل تموم نشده بعد نصب یه عکسم از اون قرار میدم و میرم مراحل بعدی رو ادامه میدم.
یکی از دوستان این سوالاتو پرسیده منم جوابشو عموما بدم دیگه:
1:پلاگین ها به صورت خودکار نصب میشه و خود سی پنل این کارو انجام میده و با دستوری که بالا تو پست اول گفتم خودش اپدیت میکنه حتما بعد نصب سی پنل یه بار دیگه اپدیت کنیندرود اقا هادی کار بسیار جوان پسندانست ممنون میشم این چیز ها هم توضیج بدین
1 :چه پلاگين ها بايد در سي پنل نصب شه ؟
اموزش نصب پلانگین
2: چه پلاگين هاي كه بعد نصب سي پنل به دونبال خودش نصب ميشه ؟
3: چه پلاگين هاي بايد غير فعال كرد ؟
4 : چه انتي ويروسي بايد نصب كرد
5 : براي جلو گيزي از ddos يا هك شدن بايد چي نصب كرد يا چي كار كرد ؟
6: چه وب سروري بايد نصب كرد ؟ هر وب سرور متناسب به چه كاري ميباشد
اموزش کانفیک کردن وب سرور
7: اصلا چه چيز هاي بدرد كار من ميخوره براي يك راه اندازي هاست دانلود با سي پنل
8: سيستم مورد ياز براي نصب سي پنل
9 : اموزش نصب به صورت اصولي هم بگين ممنون ميشم
10 : هم چيز هاي كه من نمي دونم يا چيز هاي كه بايد به اين ليست 9 تاي اضافه كنم بگين تا اضافه كنم تا استيد محترم بتوند به ما يك كمكي كند
2:هر چیزی که نیاز باشه
3:تا جایی که بشه میگم چیا باید غیر فعال شه
4:اینم خودش یه پست کامله که میگم نصبشو انجام میدید
5:اینم واستون توضیح میدم همه چی به موقع
6:فعلا رو بحث وب سرور کاری نداریم فعلا با اپاچی کار میکنیم که هم کانفیگ راحت تری داره و پر کاربرد تره
7:صبر کنید تا تاپیک رو تکمیل کنم
8:CentOS versions 5.x and 6.x
Red Hat® Enterprise Linux® versions 5.x and 6.x
CloudLinux 5.x
9:آموزش اصولی هستش
فقط یادتون باشه رو سیستم عامل 64 بیتی نصب کنید
10:توضیح داده میشه
توجه:
دوستان من این آمئزش رو به صورت کامل براتون قرار میدم از کسی هم هیچی نخواستیم و اصلا این کار من برای افزایش پست نیست چون خودم الان وقتی که دارم این تاپیک رو میزنم352 تا پست دارم فقط دارم این کار رو میکنم که دوستان خودشونم بتونن این کارو بکنن...اگه هم کپی کردید حتما به ما هم یه اشاره ای بشه.این آموزش رو تا کامل نکنم بیخیالش نمیشم چون تو این تالار استادای زیادی این اموزش رو نصفه بیخیالش شدند.ولی اگه تشکرتون خوب باشه خیلی ممنون میشم. در ضمن استادان و همکاران گرامی هر جایی این آموزش مشکلی داشت لطفا تو همین تاپیک اعلام کنید یا به صورت پیغام خصوصی بفرستید.
با تشکر
هادی امیری