سلام و خسته نباشید به دوستان هر چی باشه ایرانی هستیم و اینم یکی از خصلت های بعضی از ایرانی ها هست عجب دوستمون این تاپیک رو خوب موقع باز کرده اتفاقی هستش که که دیروز ب سر خود ما اومد . یک تمپلیتی خریدیم از یکی دوستان که تاپک زده بود تو این سایت واسه فروش قیمت رو علام کرده بود 17هزار تومن اقدام خریدیم واسه خرید گفت شده 25 هزار تومن اون دیروز بود به اون قیمت خلاصه گفتیم باشه بعد گفتیم بک آپ ما رو هم ریستور کن روش آماده سالم بدون مشکل تحویل بده گفت 40 هزار تومن میگیرم گفتیم باشه تو بدون ایراد و مشکل تحویل بده باشه 40 میدیم خلاصه پول رو ریختیم قبل واریز پول اونقدر قربون صدقه آدم میرفت که بعد واریز پول طرف به مدت 24 ساعت خبری نشد بعد اونقدر زنگ زدیم گفت تا 2 ساعت میده این 2 ساعت شد 12 ساعت دیدیم یه میل زد بعد دیدیم این خام هستش بک آپ ریستور نشده بعد کلی زنگ زدن گفت یادم رفته بعد رستور کرد داد دیدیم درست کار نمیکنه باز کلی زنگ زدیم گفت من دادم دیگه به من ربطی نداره به من زنگ نزن گفتیم بابا اینقدر پول دادم گفت نمیدادی پول رو هو بر نمیگردونم نمخوام اسم ببرم چون اسم ببرم همه میشناسن بدون استسنا خودشم بچه رشت هست خلاصه بیخیال 40 تومن شدیم . بیشتر ما ایرنی ها به هیچ عنوان اصلاح شدنی نیستیم فقط به منفعت خودمون فکر میکنیم میگیم به من چیزی نشه بقیه به حر مشکلی بیفته به من ربطی نداره این تو خون بیشتر ایرانی ها هست . به همین دلیل هم میری خارج کشور همین که میفهمن ایرانی هستی طوری بر خورد میکنن انگار قاتلی چیزی هستی