نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: پهنای باند نامحدود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن parsdrive آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    767
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : پهنای باند نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط clack نمایش پست ها
    خب دوست گرامی من...
    افرادی که آفر میدن که bw unlimited و هیچ عدد دیگه ای هم نمیزارن یعنی bw چنده؟
    جز اینه که یعنی bw نامحدود؟؟
    ببینید. من با شرکت های ایرانی اصلا کاری ندارم. عرف دنیا روعرض می کنم.Unlimited یعنی اینکه محدود نشده اید نه اینکه بیاین از هاستتون برای بنای سایتی مثل میهن دانلود استفاده کنید و بگید چون پهنا نامحدوده کم نمیارم.
    مثلا ما برای مشتریانمون که بعضا دانلود موزیک و فیلم هستند داریم سایتی که ماهیانه 100 گیگ به بالا مصرف می کنه در حالیکه فقط عکس و محتوای سایتش روی هاست ماست و دانلودی ها در سرور دیگری هستند. خوب این مشکلی ایجاد نمی کنه. اما همین کاربر بیاد همه اطلاعات رو بریزه در هاست ما و ماهیانه بخواد بالای 3 تا 4 ترابایت پهنای باند بکشه، خوب معلومه که جلوگیری می کنیم!

در کشور ما معنی نامحدود اصلا جا نیافتاده دوست عزیز. حداقل برای خیلی مشتریان. در درجه اول صاحب سایت باید بدونه که سایتش چی هست و بودجه مناسب رو برای اون لحاظ کنه نه اینکه فقط با ماهی 5 هزار تومان دنبال یک هاست با فضا و امکانات نامحدود باشه بعد 2 روز هم بیاد پست بده آقا فروشنده هاست جواب نمیده خبری ازش ندارین؟!

نامحدود یعنی اینکه مشتری نگرانی نداشته باشه نه اینکه سوء استفاده کنه.(بلا نسبت شما)

2. تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)