-
January 30th, 2013, 14:29
عضو انجمن
پهنای باند نامحدود
-
-
January 30th, 2013 14:29
# ADS
-
January 30th, 2013, 14:38
عضو انجمن
پاسخ : پهنای باند نامحدود
دوست عزیز
بارها در همین انجمن ذکر شده کلمه Unlimited در فارسی یعنی اینکه محدودیتی وجود نداره نه اینکه Endless باشه و بی پایان!
کلمه نامحدود متاسفانه در فارسی خیلی بدجا افتاده و یعنی بی حدو حصر کاربر می تونه استفاده کنه در صورتی که اینطوری نیست. یعنی اگر شما مثلا از باند سایتتون 10 گیگ بیشتر استفاده کردید نیاید ببینید صفحه سایتتون نوشته Bandwidth limit exceeded! نه اینکه کاربر بیاد مثلا از یک هاست با باند نامحدود ماهیانه 1 ترابایت بکشه!
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2013, 15:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
دوست عزیز
بارها در همین انجمن ذکر شده کلمه Unlimited در فارسی یعنی اینکه محدودیتی وجود نداره نه اینکه Endless باشه و بی پایان!
کلمه نامحدود متاسفانه در فارسی خیلی بدجا افتاده و یعنی بی حدو حصر کاربر می تونه استفاده کنه در صورتی که اینطوری نیست. یعنی اگر شما مثلا از باند سایتتون 10 گیگ بیشتر استفاده کردید نیاید ببینید صفحه سایتتون نوشته Bandwidth limit exceeded! نه اینکه کاربر بیاد مثلا از یک هاست با باند نامحدود ماهیانه 1 ترابایت بکشه!
خب دوست گرامی من...
افرادی که آفر میدن که bw unlimited و هیچ عدد دیگه ای هم نمیزارن
یعنی bw چنده؟
جز اینه که یعنی bw نامحدود؟؟
-
-
January 30th, 2013, 15:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
clack
خب دوست گرامی من...

یعنی bw چنده؟
ببینید. من با شرکت های ایرانی اصلا کاری ندارم. عرف دنیا روعرض می کنم.Unlimited یعنی اینکه محدود نشده اید نه اینکه بیاین از هاستتون برای بنای سایتی مثل میهن دانلود استفاده کنید و بگید چون پهنا نامحدوده کم نمیارم.
مثلا ما برای مشتریانمون که بعضا دانلود موزیک و فیلم هستند داریم سایتی که ماهیانه 100 گیگ به بالا مصرف می کنه در حالیکه فقط عکس و محتوای سایتش روی هاست ماست و دانلودی ها در سرور دیگری هستند. خوب این مشکلی ایجاد نمی کنه. اما همین کاربر بیاد همه اطلاعات رو بریزه در هاست ما و ماهیانه بخواد بالای 3 تا 4 ترابایت پهنای باند بکشه، خوب معلومه که جلوگیری می کنیم!
در کشور ما معنی نامحدود اصلا جا نیافتاده دوست عزیز. حداقل برای خیلی مشتریان. در درجه اول صاحب سایت باید بدونه که سایتش چی هست و بودجه مناسب رو برای اون لحاظ کنه نه اینکه فقط با ماهی 5 هزار تومان دنبال یک هاست با فضا و امکانات نامحدود باشه بعد 2 روز هم بیاد پست بده آقا فروشنده هاست جواب نمیده خبری ازش ندارین؟!
نامحدود یعنی اینکه مشتری نگرانی نداشته باشه نه اینکه سوء استفاده کنه.(بلا نسبت شما)
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2013, 16:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
clack
خب دوست گرامی من...

یعنی bw چنده؟
درود
دوست عزیز معمولا اشخاص و یا شرکت هایی که درتعرفه خود ترافیک را unlimited عنوان میکنند آن را در قوانین خود هم قرار میدهند که برای سرویس فلان تا این حد مجاز و بعد از این مقدار مصرف باید به اضافه مثال 1 ترابایت این مقدار بدید.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2013, 18:14
صحبت های parsdrive به شدت تایید میشن و درسته. منظور از نامحدود اینه که اگه مثلا یکماه مقدار بیشتری از ترافیک (نسبت به ماههای قبل) و حد عرف معمول استفاده کردید، لازم به پرداخت هزینه ای نیست و کسی هم کاری باهتون نداره.
-
تعداد تشکر ها ازbest74op به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2013, 18:30
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید