خواهش میکنیم! به هرحال شما هم صاحب نظر هستید!
فکر میکنم منظور خودمون رو در مورد پورتهای دیتاسنتر Redstation بد بیان کردیم! جملات ما رو دوباره مطالعه کنید.
خوشبختانه یا متاسفانه این دیتاسنتر بر روی روند فروش و همین شکل Specification سرورها و ... سیاست جدیدی اتخاذ میکنند که هم به نفع مشتری خواهد بود و هم دیتاسنتر. در Policy جدید روند ارائه پورت Premium و Bulk مطرح شده و در روند قبلی هم تمامی پورتها چه 1Gbps و چه 10Gbps پهنای باند پرمیوم ارائه میشد.طبق Policy جدید دیتاسنتر Redstation
متاسفانه اکثرا کاربران ایرانی از سرور اختصاصی تنها چیزی که یاد گرفته اند " پورت 1گیگ با پهنای باند 50ترابایت میخوام ارزون باشه 400 تومن فوقش" که البته این فقط و فقط مختص کاربران ایرانی میباشد. شما زمانی که میخواهید یک سرویسی تهیه کنید باید ببیند از این سرویس چه استفاده ایی میکنید! آیا برای مجازی سازی استفاده میشه که به یه عده کاربر ابیوزر و وی پ ی ان فروش داده بشه؟ یا برای مصارف دیگه. و بسته به انتخاب خرید رو انجام میدید. که در مورد Redstation هم فکر میکنم کاملا موافق کاربر ایرانی عمل کرده در Policy جدید. اگر کار شما مهم باشد قطعا پورت پریمیوم تهیه میکنید و از آن لذت میبرید! و جواب بنده رو ندادید.
فکر میکنم بیش از این در Policy های دیتاسنترها دخالت نکنیم بهتر میباشد! چون این Policy ها حاصل ساعتها جلسه و بحث و گفتگو میباشد!دیتاسنتر UK2 به قول شما اومده به شما آپشن متقابل بدهد؟! خیر! ولی فل واقع Redstation این Flexibility را به شما میدهد که بتوانید در صورت عدم توانایی در پرداخت پورت پرمیوم و همچنین برای مصارف بالا یک سرور اختصاصی با پهنای باند نامحدود ولی مقدار ثابت گارانتی شده توسط دیتاسنتر داشته باشید که این Flexibility رو من در UK2 مشاهده نکردم.چه UK2 و چه Redstation و فکر میکنم کاربر بسته به نیاز و بودجه باید سرویس رو تهیه کند.
و من ا... و توفق!

چه UK2 و چه Redstation و فکر میکنم کاربر بسته به نیاز و بودجه باید سرویس رو تهیه کند.